Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/3) η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα αρχή που έχει κάνει στη ζωή της με τη νέα της κολεξιόν καθώς και στη σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα, απαντώντας οριστικά στο αν είναι ζευγάρι.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για τον Βλάσση Χολέβα

«Με αφορμή το J2US, επικοινώνησα εγώ μαζί του, να επιμεληθεί μία δημιουργία μου σε κάποια εμφάνισή μου. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, γιατί είδαμε ότι μας βγαίνει όλο αυτό και σε χημεία και σε συνεργασία. Τώρα ετοιμάζουμε την κολεξιόν.

Εγώ δεν ήρθα εδώ να μου κόψεις την τύχη. Είμαι ελεύθερη, χαρούμενη… Είμαι καλά. Μετά από χρόνια οποιαδήποτε ανατροπή είναι επώδυνη. Όμως, η ζωή προχωράει και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή.

Ο Βλάσης Χολέβας είναι πολύ ωραίος άντρας, πολύ γοητευτικός, πολύ ευφυής, με αίσθηση του χιούμορ, γελάμε πολύ, περνάμε υπέροχα… Είμαστε πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Οι δηλώσεις του Βλάσση Χολέβα για τη Μαρίνα Πατούλη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (18/3) ο Βλάσσης Χολέβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη και αποκάλυψε πως πριν λίγο καιρό δοκίμασε και ένα νυφικό στις πρόβες για τη νέα της συλλογή.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν την τρυφερότητα που υπάρχει μεταξύ τους και έτσι βλέπουμε όλο και πιο συχνά κοινές αναρτήσεις τους στα social media.

«Η ενέργειά της, είναι η χαρά της ζωής, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί της γιατί έχει ένα πολύ ωραίο στυλ της αρέσει πάρα πολύ η μόδα και νομίζω έχει πολλά να δώσει σε αυτόν τον χώρο.

Είχε φορέσει και νυφικό κάποια στιγμή όταν είχε έρθει να δοκιμάσει κάποια πράγματα.

Καλή είναι με το νυφικό», είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσσης Χολέβας.