Με αφορμή την απόφαση της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τη διαγραφή του Δημήτρη Δανίκα μετά από το απαράδκετο σχόλιο για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου (δείτε εδώ τι είχε γράψει), η Ναταλία Γερμανού θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε και η ίδια με τον δημοσιογράφο λίγο μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision.

Τι είχε συμβεί ανάμεαα στην Ναταλία Γερμανού και τον Δημήτρη Δανίκα για την Έλενα Παπαρίζου

Σε εκπομπή της Έλλης Στάη, όπου η Ναταλία ήταν συνδεδεμένη με skype, άκουσε τον Δημήτρη Δανίκα να λέει για την Έλενα Παπαρίζου πως ανύψωσε άλλα πράγματα με την εμφάνισή της, με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη και να απαντάει αναλόγως.

«Η Έλενα Παπαρίζου δεν πήγε στο Κίεβο και δεν έκανε 4 μήνες πρόβες για να σηκώσει κάποια ανατομικά σημεία», απάντησε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Δανίκας είχε τσακωθεί και με την Κατερίνα Καινούργιου

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Δημήτρης Δανίκας. Ο δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το κείμενο του για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το οποίο έσπειρε τον σάλο ειδικά στο twitter.

«Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο «υπέροχες» στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν» έγραψε μεταξύ άλλων.

«Κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για τις πράξεις του. Όταν καπνίζω κινδυνεύω να πάθω καρκίνο, όταν δεν εμβολιάζομαι κινδυνεύω να πεθάνω. Ο κατεξοχήν υπεύθυνος είναι αυτός, ο κατάπτυστος, αυτός ο αρβυλόμαγκας. Όμως, καθένας από εμάς έχει την προσωπική του ευθύνη. Πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα και κάθε άντρας να ξέρει ποιον βάζει στο κραβάτι. Η γυναίκα είναι ανώτερη από τον άντρα, αυτό πιστεύω εγώ. Την θεωρώ υπεύθυνο άτομο, οπότε ο καθένας έχει τις ευθύνες του. Πώς βιντεοσκοπείσαι; Δεν περνάει από το μυαλό σου η σκέψη, η υποψία; Η βασική ευθύνη είναι δική του. Αν παρεξηγήθηκα ζητάω συγγνώμη», είπε ο Δημήτρης Δανίκας.