Το μεσημέρι της Πέμπτης (17/3) η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες απουσίας στον αέρα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή Love it και ξεκίνησε με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για την κατάσταση που επικρατεί.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια είχε απαντήσει με μία έξυπνη ανάρτηση σε όσους έλεγαν πως το Love it θα κοπεί άμεσα (δείτε εδώ τι είχε πει).

Τα λόγια της Μαλέσκου για την επιστροφή του Love it

«Να ‘μαστε λοιπόν και εμείς! Καλημέρα φίλες και φίλοι, Πέμπτη σήμερα και ξεκινάμε για ελάτε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι Πέμπτη σήμερα, 17 Μαρτίου και η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια απουσία κάποιων ημερών. Αυτό μας έκανε και με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο αγαπάμε την εκπομπή αυτή και πόσο αγαπάμε την επαφή με τον κόσμο.

Όπως καταλαβαίνετε, επειδή είμαστε σε έναν σταθμό του οποίου το dna, όπως όλοι γνωρίζετε, κατ’ εξοχήν είναι ενημερωτικό, ήταν στραμμένο το βλέμμα μας στην ενημέρωση και στις διεθνείς εξελίξεις. Άρα και εμείς αφουγκραζόμενοι αυτή την ανάγκη και τον παλμό, μείναμε για λίγο λίγο πιο μακριά αλλά ταυτόχρονα τόσο κοντά σε αυτά που μας αφορούν όλους.

Όμως επιστρέψαμε κοντά σας, η χαρά μας είναι μεγάλη και σαν να μην πέρασε μια μέρα θα ξεκινήσουμε από αυτά που έχουμε ετοιμάσει και σήμερα για σας» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΣΚΑΪ.

«Όλες αυτές τις ημέρες, καλώς ή κακώς, αυτός ο χρόνος ο διαθέσιμος μας έκανε όλους ακόμα πιο πολύ να παρακολουθούμε, να διαβάζουμε, να ακούμε και σίγουρα να θέλουμε να κάνουμε το σχόλιο μας και να τα μοιραστούμε μαζί σας. Έτσι ακριβώς με σεβασμό, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία και σήμερα θα ξεκινήσουμε την εκπομπή», τόνισε στο τέλος και προχώρησε στην κανονική ροή της εκπομπής.

Η απάντησή της για το τηλεοπτικό της μέλλον

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα περιστατικά που της έχουν συμβεί στον αέρα της εκπομπής της, ενώ άφησε και μερικές αιχμές για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Αυτή είμαι. Θέλω να μιλάω μέσα από αυτό που κάνω. Δεν έχω τα τόσα χρόνια πορείας και επαγγελματικής διαδρομής ώστε να ξέρω ίσως πως να διαχειρίζομαι μια κατάσταση που μπορεί να συμβεί στον τηλεοπτικό αέρα. Ξέρω ότι στη ζωή μου έχω μάθει τα αντανακλαστικά μου να τα ενεργοποιώ.

Τα κακόβουλα σχόλια δεν με επηρεάζουν. Με επηρέαζαν, ναι είναι αλήθεια, αλλά εντάξει όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ωστόσο, τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος είπε: «Το ρεπορτάζ είναι ολόφρεσκο, το επιβεβαίωσα και λέει πως η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει όχι ένα αλλά δύο ραντεβού με το STAR. Είχε ακουστεί για το OPEN αλλά όχι, η Ιωάννα Μαλέσκου συζήτάει για διάφορα πράγματα με το STAR και υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας. Συζητάει για συγκεκριμένη, καθημερινή ζώνη».