Το πρωί της Τρίτης (15/3) πραγματοποιήθηκε στο Α' Νεκροταφείο η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά και με αφορμή τα πλάνα που κυκλοφόρησαν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει τις απουσίες που καταγράφηκαν.

Ανάμεσα στα άτομα που δεν έδωσαν το παρών ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος όπως σχολίασε είχε δεχθεί στο παρελθόν μεγάλη βοήθεια από τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Δημήτρη Κοντομηνά

«Εγώ δεν ήξερα ότι είχε μπει στο νοσοκομείο. Τον πήρα τηλέφωνο και το σήκωσε η ιδιαιτέρα του. Μου είπε ότι “είμαστε σε έναν όροφο στο Υγεία, δεν είναι καλά ο Δημήτρης”. Τρομοκρατήθηκα! Της είπα ότι “θέλω να τον δω, αλλά με όλη τη διακριτικότητα, όποτε είναι πάρε με

Ξέρω ότι πολύς κόσμος που πραγματικά αγαπούσε τον Δημήτρη, πέραν συμφερόντων γιατί περιβαλλόταν και από πολλούς με το συμφέρον. Δεν με πήρε ποτέ και έμαθα ότι ήταν άπαρτο φρούριο ο όροφος», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εγώ, που δεν πάω στις κηδείες, αλλά θα πήγαινα στου Δημήτρη. Ξέρω όμως ότι το πράγμα είχε στενέψει, δηλαδή θέλουν να θρηνήσουν το χαμό του προσωπικά και οικογενειακά. Δεν έπαιρνες πράσινο φως για να πας. Αν το έκανα εγώ, θα έκανα υπέρβαση. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί. Για να μην είναι, δεν θα έχει μπορέσει να πάει. Και το “μπορέσει”, δεν εννοώ ρε παιδί μου εμπόλεμα. Επειδή ξέρω πάρα πολύ καλά ότι κάποια στιγμή η ταύτιση ήταν τεράστια και η βοήθεια ήταν γενικότερη από την αρχή του Λάκη μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου».

Το αντίο του Λάκη Λαζόπουλου στον Δημήτρη Κοντομηνά

Μετά από αρκετά προβλήματα υγείας ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από την ζωή και έτσι πολλοί celebrities τον αποχαιρέτησαν μέσα από αναρτήσεις τους. Ανάμεσα σε αυτούς, εκτός από τον Αντώνη Ρέμο, ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ίδιος συγκεκριμένα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από την εποχή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Κύριε Κοντομηνά προλάβατε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητες! Ο Alpha υπήρξε ένα αληθινά ελεύθερο κανάλι επί των ημερών σας! Προσθέτω και το δικό μου ευχαριστώ! Καλό σας ταξίδι» έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Λάκης Λαζόπουλος Δημήτρης Κοντομηνάς