Λίγοι μήνες πέρασαν μόλις από τη μέρα που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στον γάμο τους. Το διαζύγιό τους έγινε γνωστό μέσα από μία σύντομη ανακοίνωση του μάνατζερ της τραγουδίστριας.

Από τότε, τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Από τη μία, η τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη και από την άλλη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει μία νέα σχέση με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η αποκάλυψη για τη σχέση τους έγινε γνωστή μέσα από πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο.

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για τη σχέση Νικολαΐδη - Παναγοπούλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή ήρθε, αλλά όχι δημοσίως. Η τραγουδίστρια μίλησε σε στενό οικογενειακό περιβάλλον για τα όσα έγιναν ένα βράδυ σε δείπνο στην Κηφισιά, και τα άτομα που ήταν παρόντα ήταν πολύ λίγα.

Η Δέσποινα και πάλι δεν μίλησε πολύ για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας όμως εκφράστηκε με πολύ θετικό τρόπο για το γεγονός πως ο πρώην σύζυγός της αποφάσισε να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

"Ήταν ώρα να συμβεί κι αυτό", είπε καθώς όπως και η ίδια έτσι και ο Ντέμης Νικολαΐδης έμεινε πολύ καιρό μόνος του.

Βανδή Ντέμης Νικολαΐδης

Μπορεί οι δυο τους να ανακοίνωσαν πρόσφατα τον χωρισμό τους όμως είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και μερικά χρόνια - τουλάχιστον πέντε λένε όσοι γνωρίζουν - η σχέση τους είχε ουσιαστικά τελειώσει. Έτσι η τραγουδίστρια θεωρεί ότι του αξίζει να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή και να βρει πάλι την ευτυχία στο πλευρό μιας γυναίκας.

Η Δέσποινα σχολίασε το γεγονός της διάψευσης εκ μέρους των όσων συνέβησαν καθώς όπως είπε στην παρέα της, "Ο Ντέμης πάντα έτσι ήταν. Δεν ήθελε ποτέ να ξέρει ο κόσμος τι κάνει στην προσωπική του ζωή".

Παρόλα αυτά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα Παναγοπούλου την οποία θεωρεί πολύ αξιοπρεπή και πολύ σοβαρό άτομο. Η ίδια όπως είπε στην παρέα της εύχεται ολόψυχα να είναι ευτυχισμένος ο πρώην άντρας της με τον οποίο έζησαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα και πέρασαν μαζί πολλά από τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής τους.

Η εξομολόγηση του Μπισμπίκη για τη Δέσποινα Βανδή

Λίγο καιρό μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη.

Τους τελευταίους μήνες, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης σου με την Δέσποινα Βανδή, νομίζω ότι η ζωή σου έχει αλλάξει τελείως.

Πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη αλλαγή γιατί η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο.

Κατάφερες να συμβιβαστείς με τη δημοσιότητα που έχει πλέον η προσωπική σου ζωή;

Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Με τους ανθρώπους κυρίως χαλαρώνω γιατί είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν.

Η Δέσποινα, που το έχει ζήσει πολλά χρόνια όλο αυτό, σε είχε προετοιμάσει;

Μου είχε πει με τον τρόπο της ότι θα συμβεί. Με ρώτησε αν το αντέχω ή όχι, αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα. Η Δέσποινα, όπως λες, είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά.

Πιστεύεις ότι όντως ενδιαφέρει τον κόσμο σε τέτοιο βαθμό η σχέση που μπορεί να έχουν δυο διάσημα πρόσωπα;

Δε ξέρω ρε φίλε. Δε το έχω καταλάβει. Προφανώς για να μας κυνηγάνε θα πουλάει σαν κουτσομπολιό. Ίσως να το βλέπουμε οι άνθρωποι κάπως σαν τη ζωή που δε ζήσαμε, σαν το άπιαστο όνειρο. Λένε “η star με τον ηθοποιό”. Και; Τι διαφορετικό έχουμε δηλαδή από τους άλλους ανθρώπους επειδή βγαίνουμε στην τηλεόραση; Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου. Και; Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ερωτευμένοι και να περνάνε μια ωραία περίοδο με τον σύντροφό τους. Σε τι διαφέρουμε εμείς; Τα ίδια συναισθήματα με όλους τους ανθρώπους έχουμε.