Η εβδομάδα δεν έχει ξεκινήσει και τόσο καλά για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος από εχθές (14/3) φαίνεται πως βρίσκεται σε μία ένταση. Μετά το αμήχανο στιγμιότυπο με τη Ζήνα Κουτσελίνη (δείτε εδώ τι συνέβη), ο παρουσιαστής αρπάχτηκε με τη Φαίη Σκορδά και ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν έπεσε ξανά στο «τραπέζι» του Πρωινού το θέμα της φωτογράφισης του Παντελή Καναράκη ως Ιησούς Χριστός, με τον παρουσιαστή να εκφράζει για ακόμα μία φορά την αντίθεσή του. Κάπου εκεί ωστόσο παρενέβη στη συζήτηση η Φαίη Σκορδά, η οποία του είπε ότι στο παρελθόν και εκείνος έχει φωτογραφηθεί με κοιλιακούς.

Με αφορμή λοιπόν το ξέσπασμά του, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε λόγο για ένα δημοσίευμα που τον θέλει να γίνεται πατέρας για τρίτη φορά (δείτε εδώ τι αναφέρει).

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

«Καλά, κι εσύ έκανες φωτογράφιση με κοιλιακούς», είπε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να βγάζει… καπνούς!

«Εγώ έχω φωτογραφηθεί με κοιλιακούς; Έγινε ένα εξώφυλλο χωρίς ποτέ τη δική μου συναίνεση, που πήραν το δικό μου κεφάλι και το σώμα ενός άλλου άνδρα, φωτομοντάζ. Έχω φωτογραφηθεί εγώ με κοιλιακούς; Πρόσεξε σε παρακαλώ τι λες. Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ!», είπε έξαλλος και συνέχισε

«Επειδή δεν έχω κινηθεί νομικά εγώ ποτέ εναντίον όλων όσοι με έχουν θίξει, δεν σημαίνει ότι ισχύουν όλα αυτά. Όπως ότι περιμένω παιδί και αυτά που γράφονται τώρα. Έλεος πια! Το ότι δεν κινούμαι νομικά, μην το θεωρήσετε αδυναμία κάποιοι, απλώς είναι η λογική μου εμένα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας παιδί

Τα σχόλια του Λιάγκα για τον Παντελή Καναράκη

Το πρωί της Δευτέρας 14/3, μέσα από την εκπομπή του, το «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε εντόνως τη διαφωνία του με την προσέγγιση της συγκεκριμένης φωτογράφησης επιρρίπτοντας ευθύνες στον Παντελή Καναράκη που αποδέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση.

«Όταν ο Καναράκης έκανε τη φωτογράφιση δε καταλάβαινε τι φωτογραφίζεται και τώρα που είδε τη φωτογράφηση τυπωμένη στο χαρτί του περιοδικού, τώρα το αντιλήφθηκε; Δε μπορώ να καταλάβω πραγματικά τι συμβολισμό ήθελε να περάσει το περιοδικό παρουσιάζοντας τον Χριστό να φοράει ντεκολτέ… Τα δεινά τα περνάει η ανθρωπότητα φορώντας ντεκολτέ και σκουλαρίκια; Για να λέμε τα πράγματα όπως τα αισθανόμαστε και όπως είναι. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι κιτς ή όχι. Το κιτς είναι υποκειμενικό….

Παλιά υπήρχε ένα κίνημα που φωτογραφίζανε τον Χριστό μαύρο και λέγανε ότι είναι μαύρος. Μετά υπήρχε ένα άλλο κίνημα που λέγανε ότι ο Χριστός είναι ομοφυλόφιλος. Υπάρχουν αυτά τα κινήματα κατά καιρούς που θέλουν να συμβολίσουν ότι ο Χριστός δεν έχει χρώμα, δεν έχει φύλο κτλ. Πολύ ωραία όλα αυτά.

Προσωπικά δεν είμαι και ο πιο θρησκόληπτος άνθρωπος. Υπάρχει όμως κόσμος που πιστεύει, προσκυνάει, νηστεύει, πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία, κάνει τον σταυρό του… Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Είναι ατόπημα του φίλου μου του Καναράκη αυτό και δεν είναι δυνατόν να μην το είδε, δε γίνεται να μην είδε τις φωτογραφίες. Είναι βλάσφημο αυτό για τον Χριστό… Είναι ιερό πρόσωπο, δεν κάνεις τέχνη. Βγάλε και τον Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα με 12ποντα.

Ο Παντελής έχει ευθύνη. Ωραία η καραμέλα της χειραγώγησης αλλά δεν είναι όλα χειραγώγηση. Ας έπαιρνε πέντε φίλους του ο Καναράκης να του πουν τι θα κάνει» τόνισε με έντονο ύφος ο παρουσιαστής.