Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να δώσει οριστικό τέλος στις φήμες που θέλουν την εκπομπή της, το Love it να κόβεται ξαφνικά από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή της βρίσκεται εκτός αέρα ΣΚΑΪ για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και έτσι ήταν πολλοί αυτοί που είπαν πως ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν απλά μία αφορμή για να κοπεί το Love it, το οποίο τον τελευταίο καιρό δεν κάνει και τόσο ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στα όσα ακούγονται για το Love it

«Πότε θα κάνουμε εκπομπή;», ρώτησε η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της απάντησαν: «Έλα μου ντε. Σύντομα»! «Κι επειδή γελάνε όλοι εδώ κι επειδή το instagram νομίζω είναι μέσα στο κόλπο, coming soon? Αναρωτήθηκα εγώ. Εντάξει παιδιά;», ρώτησε η παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου κόψιμο Love it

Το μέλλον της στο ΣΚΑΪ

Γνωρίζουμε όλοι πως αυτός ο χρόνος δεν ήταν και ο καλύτερος για εκείνη. Πολλές εντάσεις και τσακωμοί τόσο με απέναντι παρουσιάστριες όσο και με καλεσμένους της, χαμηλά νούμερα τηλεθέασης... τι άλλο να θέλει κανείς; Το μόνο όμορφο που της συνέβη δεν αφορούσε τα επαγγελματικά αλλά τα προσωπικά αφού βρήκε τον έρωτα της ζωής της.

Η επικαιρότητα έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα την ψυχαγωγία, με το OPEN να έχει προκαλέσει… πονοκέφαλο στους αντιπάλους του, χάρη στη δυναμική των τελευταίως ημερών και την αξιοπρεπέστατη κάλυψη των δραματικών γεγονότων του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας που του χάρισε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αποτέλεσμα αυτού... ο ΣΚΑΙ θέλει να εντάξει στην συγκεκριμένη ζώνη ενημέρωση καθώς φαίνεται πως το τηλεοπτικό κοινό προτιμά τη συγκεκριμένη θεματολογία σε σχέση με το light περιεχόμενο του «Love It».. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μένει χώρος για την Ιωάννα πουθενά αφού οι ιθύνοντες δεν σκέφτονται να την εντάξουν σε κάποια άλλη ζώνη, όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής...

Βέβαια, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να ανησυχεί, καθώς δεν έχει ξεμείνει από προτάσεις… Δέχεται στενό μαρκάρισμα από συγκεκριμένο κανάλι κι αν δοθούν τα χέρια μιλάμε σίγουρα για μια μεταγραφή που θα προκαλέσει ντόρο...