Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (14.3) η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία δε δίστασε να τα πει έξω από τα δόντια με τον Γιώργο Λιάγκα. Με το που έφτασε μάλιστα στο πλατό αντάλλαξαν μερικές κουβέντες που δημιούργησαν μεγάλη αμηχανία στο πλατό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας, μετά το κράξιμο στον Παντελή Καναράκη, είπε ξεκάθαρα στη Ζήνα Κουτσελίνη πως με κάθε ευκαιρία τον βρίζει καθώς δεν τον χωνεύει.

Το αμήχανο στιγμιότυπο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Ζήνα Κουτσελίνη στο Πρωινό

Αρχικά η παρουσιάστρια του STAR χαιρέτησε και φίλησε τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το φιλί πρέπει να αποτυπωθεί και δεν είναι το φιλί του Ιούδα… » με τον παρουσιαστή να της απαντά: «Δεν είναι; Αφού δεν με χωνεύεις, με βρίζεις παντού! Δεν έχεις αφήσει εκπομπή που να μη με βρίζεις»!

Η Ζήνα τότε είπε «Έχω πει όμως καλά πράγματα στο επαγγελματικό κομμάτι σου…» με εκείνον να απαντά: «Με θεωρείς κακό;» με τη Ζήνα να του απαντά: «Δύσκολο άνθρωπο σε θεωρώ και… δεν έκανες για γαμπρό στην Φαίη, δηλαδή Γιώργο με προκαλείς τώρα»!

Ο παρουσιαστής σχολίασε: «Εντάξει δικαιώθηκες» και εκείνη τέλος είπε: «Και δεν έφταιγα εγώ…».

Γιώργος Λιάγκας Ζήνα Κουτσελίνη Πρωινό

Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Δημήτρη Κοντομηνά

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Πρωινό, η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στον Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε πριν μερικές μέρες από την ζωή αλλά και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Αυτός ο ηγέτης, με έβαλε στο σπίτι του πάρα πολλές φορές, σχεδόν καθημερινά ήμουν εκεί. Έχει μοιραστεί πολλές δικές του αλήθειες μαζί μου. Ήταν ένα μικρό παιδί και αγαπούσε τους ανθρώπους γύρω του. Ντίμη τον λέγαμε. Έριχνε ένα βόλι στη σύσκεψη, μάς άφηνε όλους να φωνάζουμε, έφευγε για λίγο έξω, ερχόταν και έλεγε: «Τι έγινε παιδιά, τα βρήκατε»; Ήταν ένα πειραχτήρι και μαζί με τον Δήμο Βερύκιο ήταν αχτύπητο δίδυμο.

Πολλά λεφτά μοίρασε. Παρότι με τον αείμνηστο είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, όταν έγινε αυτό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγώ έφυγα. Αλλά θα πω ένα πολύ σημαντικό συμβάν. Βρεθήκαμε κάπου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και ήμασταν στα διπλανά τραπέζια. Τότε γύρισε και μου είπε: «Σου ζητώ συγγνώμη Ζήνα. Για ό,τι σου έκανα, σου ζητώ πραγματικά συγγνώμη. Αλλά ήταν πέρα από μένα». Αυτό το λέω γιατί ήταν λόγια ενός σπουδαίου άνδρα. Και δεν ήταν μόνος του. Ήταν με την μετέπειτα σύντροφό του, την Αμερικανίδα…

Εγώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την πήρα από το χέρι και δουλέψαμε πολύ παρέα. Θα ήθελα ως δασκάλα της να της μεταδώσω ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε το λάθος της. Δεν είναι θέμα συγχώρεσης, είναι θέμα ότι θέλω να μάθει ότι οι άνθρωποι όταν κάνουμε λάθη σκύβουμε ρε παιδί μου και λέμε συγγνώμη. Περιμένω ένα συγγνώμη, όχι να την συγχωρήσω. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς το είπε με τόση τρυφεράδα πατέρα. Είχα πολύ κόσμο δίπλα μου εκείνη την μέρα που τον άκουγαν και δεν το πίστευαν, ένας άντρας δύο μέτρα να λέει αυτό», σχολίασε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.