Αυτή την εβδομάδα θα έχει δυο "Πακέτα" γεμάτα συγκινήσεις- την Τετάρτη στις 21:50 στην συχνότητα του Alpha, με την Βίκυ Χαζτηβασιλείου.

Ο Σάκης και η Φλώρα είναι ζευγάρι εδώ και 22 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα η σχέση τους έχει μπει στον «πάγο» λόγω των εκρήξεων ζήλειας του Σάκη. Η Φλώρα τόσα χρόνια ήταν στη σκιά του συζύγου της και δεν διεκδίκησε τίποτα στη ζωή της.

Η παραλήπτρια δεν εργάζεται, είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια της και δεν έχει κοινωνική ζωή. Τον τελευταίο καιρό ο αποστολέας αισθάνεται ότι με την συμπεριφορά και την κτητικότητά του βρίσκεται ένα βήμα πριν χάσει για πάντα την Φλώρα. Θέλει να κάνει την υπέρβαση δηλώνοντας δημόσια την μεταμέλειά του για τους λάθος χειρισμούς του. Άραγε η Φλώρα θα του δώσει μία ακόμα ευκαιρία ή έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις της, για το μέλλον του γάμου τους;

Διαβάστε ακόμα: Η επική αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη στην σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου! Δεν φαντάζεστε τι έκανε...

Ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου έρχεται με την ελπίδα να συναντήσει τα δύο παιδιά του. Το ταραχώδες διαζύγιο με την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, αλλά και η σχέση με την μετέπειτα σύντροφό του στάθηκαν εμπόδιο στο να έχει μια καλή σχέση μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ενώ στην αρχή είχαν μια αραιή επικοινωνία, τα τελευταία 18 χρόνια για διάφορους περιουσιακούς λόγους, απομακρύνθηκε εντελώς από κοντά τους. Αγνοεί που βρίσκονται, όπως και την εξέλιξή τους. Στην εκπομπή έρχεται αποφασισμένος να διεκδικήσει χώρο στις ζωές τους. Άραγε θα αποδεχτούν τα παιδιά του το πακέτο του; Ποια θα είναι η συγκινητική συνέχεια που θα λυγίσει και τους πιο σκληρούς;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού "Πακέτου":