Μια ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπή έκανε ο Αντώνης Κανάκης και είπε πως οι Ράδιο Αρβύλα την Δευτέρα 30 Απριλίου και Τρίτη 1 Μαϊου, δεν θα είναι στον αέρα.

Ο ΑΝΤ1, εκείνο το διήμερο θα προβάλλει σε επανάληψη, στις 22:30, τα δύο εορταστικά επεισόδια για τα δέκα χρόνια της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης συγκεκριμένα είπε: "Επικοινωνήσατε μαζί μας, αλλά και με το κανάλι, προφανώς για τους εορτασμούς του Ράδιο Αρβύλα.

Διαβάστε ακόμα: Ράδιο Αρβύλα: Το πιο επικό βίντεο για τον Κωστόπουλο και την ατάκα του ότι "ξεβλάχεψε την Ελλάδα"! (Βίντεο)

Για μια ακόμα φορά χαιρόμαστε πολύ που το απολαύσατε κι εσείς όσο το απολαύσαμε κι εμείς. Κι έτσι ο ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει τη Δευτέρα 30/4 και την Τρίτη 1/5 τα δύο επεισόδια για τα δέκα χρόνια του Ράδιο Αρβύλα, το πρώτο το κυρίως το εορταστικό και το δεύτερο μέρος που έγινε χθες, σε επανάληψη στις 22:30.

Νωρίς νωρίς για να μπορέσουν να τα δουν όλοι. Την Δευτέρα και την Τρίτη, εκείνο το διήμερο, εμείς δεν θα είμαστε στον αέρα. Τετάρτη κανονικά, με το Βινύλιο"!