Γιατί πλέον φεύγουν δύο ζευγάρια κάθε Παρασκευή από το Dancing with the stars 6 και τι συμβαίνει με το πρόωρο τέλος που... έρχεται για το σόου που παρουσιάζει η Ευαγγελία Αραβανή στον ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ο λόγος που έρχεται πιο σύντομα η η αυλαία του σόου χορού είναι αποκλειστικά και μόνο ο… Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Ο παρουσιαστής έρχεται με το νέο παιχνίδι Τhe Wall από το οποίο έχουν ήδη γυριστεί 17 επεισόδια και θα προβάλλεται Πέμπτη και Παρασκευή που σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί το Dancing with the Stars.

Ο δημοσιογράφος επίσης αποκάλυψε ένα ακόμα άγνωστο παρασκήνιο με πρωταγωνίστρια την Ευαγγελία και τον Γιάννη Λάτσιο αλλά και το συμβόλαιό της! Όπως είπε, όταν η παρουσιάστρια δέχτηκε την πρόταση να παρουσιάζει το σόου χορού, ζήτησε από τον τότε διευθυντή προγράμματος του καναλιού να μην υπογράψει συμβόλαιο και έτσι, μετά το τέλος του σόου είναι ελεύθερη να πάει σε όποιο άλλο κανάλι θέλει.

Διαβάστε ακόμα: Σκληρή κριτική πασίγνωστου Έλληνα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Τατουάζ: "Είναι σκουπιδαριό! Θέλει ο βενζινάς από τη Σκιάθο να…"

Μάλιστα, όπως με νόημα είπε η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλο κανάλι, με τη Ναταλία Γερμανού να αφήνει αιχμές πως πρόκειται για το Epsilon. "Δεν μπορώ να κάνω ανακοινώσεις αλλά εμείς τη θέλουμε πάρα πολύ την Ευαγγελία. Δεν αποκλείεται να τη δούμε στο Epsilon" είπε η Ναταλία!