Αυτό το Πάσχα θα το γιορτάσουμε μαζί! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μας προσκαλούν για να γίνουμε όλοι μία παρέα και να διασκεδάσουμε το βράδυ της Ανάστασης από τις 22:30.

Τη βραδιά ανοίγουν τρεις από τους κορυφαίους τενόρους, ο Αντώνης Κορωναίος, ο Παντελής Κοντός και ο Σταμάτης Μπερής οι οποίοι με την συνοδεία του καταξιωμένου μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη στο πιάνο ερμηνεύουν τραγούδια cross over «πατώντας» στα χνάρια των Παβαρότι, Ντομίνγκο, Καρρέρας και εισπράττουν τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων.

Μουσική έκπληξη της βραδιάς η 17χρονη Αρμένισσα Μαρία Σπυριδονίδου , ενώ το δικό τους τόνο δίνουν οι » Τρίο Μουζικάντι » που ξεσηκώνουν με το show τους τους καλεσμένους .

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Μάγκυ Ταμπακάκη!

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος της βραδιάς που θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα. Στο πραγματικό γλέντι συμβάλλουν και οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Μπέσυ Μάλφα, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα, Λευτέρης Ελευθερίου και Γιάννης Χατζηγεωργίου που μας παρασύρουν με γνωστές λαϊκές επιτυχίες!!!

Την κεφάτη παρέα επίσης, συμπληρώνουν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαριάννα Τουμασάτου, o Θανάσης Βισκαδουράκης, η Πηνελόπη Πλάκα, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Βασίλης Γιακουμάρος, οι Ολυμπιονίκες Άννα Κορακάκη – Βασιλική Μιλούση και Ευαγγελία Πλατανιώτη, η Άντρη Καραντώνη, ο Γιώργος Παράσχος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Ευτύχης Μπλέτσα