Η Μιρέλα Πάχου, η νέα αγαπημένη ερμηνεύτρια και δημιουργός κατέκτησε τις καρδιές του κοινού και των ραδιοφωνικών παραγωγών με τον πρώτο προσωπικό της δίσκο «Μιρέλα».
Η Μιρέλα επανέρχεται δυναμικά με το νέο της τραγούδι «Ριπλέι»,που αποτελεί προάγγελο του δεύτερου album της, με τίτλο «Λίγο χρώμα» το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και πάλι από το Ogdoo Music Group. Διαβάστε παρακάτω...

Το «Ριπλέι» σε στίχους και μουσική της Μιρέλας είναι ένα τραγούδι που σε παρασύρει με τον έντονο ρυθμό του και έρχεται να αναστατώσει και πάλι την καθημερινότητά μας, που διαρκώς παίζει σε «Ριπλέι» τις ίδιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις.
Τα πνευστά σε πρώτο πλάνο τονίζουν το τέμπο και ασυναίσθητα σε οδηγούν να συντονιστείς μαζί του, ακολουθώντας την καθηλωτική ερμηνεία της Μιρέλας που ενώ είναι πιο ώριμη από ποτέ, διατηρεί ανέπαφη την νεανική της δροσιά και σφραγίζεται από την έντονη προσωπικότητά της.
Το «Ριπλέι» συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο καλογυρισμένο video clip που υπογραμμίζει και αναδεικνύει το θέμα του τραγουδιού, με τη Μιρέλα να γοητεύει το φακό και να προσθέτει με την ζωντάνια της χρώμα στα ασπρόμαυρα πλάνα της πόλης, που όσο το τραγούδι ξετυλίγεται ξυπνά σταδιακά από τη χειμερία της νάρκη. Διαβάστε παρακάτω...


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=-u1LyElckVs[/embed]

Η Μιρέλα επιβεβαιώνει εμφατικά την ανοδική της πορεία και σας καλεί να αφεθείτε και να λικνιστείτε στο ρυθμό του «Ριπλέι».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Κερδίστε προσκλήσεις για την κωμωδία «Όταν σβήνουν τα φώτα» σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου

Η μεγαλύτερη χορευτική πρόκληση… έρχεται στην Αθήνα!

Ο Θίασος ΣΥΝ.ΘΗΚΗ παρουσιάζει τον «Ιωάννη Γαβριήλ Μπόρκμαν»!