Το τριήμερο 9-11 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Novotel Athens διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά το Nick Marianos Dance Convention. Το Nick Marianos Dance Convention Athens 2018 είναι μια πρωτοβουλία του γνωστού χορογράφου Νίκου Μαριάνου που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2017 και αφορά στην παρουσία ξένων διακεκριμένων χορογράφων σε ένα τριήμερο γεμάτο χορό. Διαβάστε παρακάτω...Στόχος του από την έμπνευση του και τα πρώτα του βήματα, είναι να αποτελέσει το NMDC, το ιδανικό όχημα μετάδοσης των αξιών και των μηνυμάτων χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια παγκόσμια πλατφόρμα έκφρασης, δημιουργίας και ευεξίας με αφετηρία τη σύγχρονη, δυναμική Ελλάδα, που θα αποτελέσει θεσμό και θα ενώσει χορευτές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, νεανικό κοινό, και οργανισμούς/εταιρείες/φορείς από κάθε χώρα ου μοιράζονται και επικοινωνούν τις ίδιες αξίες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Για μία ακόμη φορά, το NMDC παρουσιάζει καταξιωμένους Έλληνες και ξένους χορογράφους, που αποκαλύπτουν τη ζωντάνια και την αστείρευτη ενέργεια της διεθνούς και της ελληνικής χορευτικής σκηνής.

Κατά την διάρκεια του Dance Convention, χορευτές και χορογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε χορευτικά δρώμενα στα οποία θα πρωτοστατούν χορογράφοι-αστέρια της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής.

Το NMDC επενδύει ιδιαίτερα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, επιλέγοντας να οργανώσει masterclasses μικρότερης έως και μονοήμερης διάρκειας ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους επαγγελματίες ή σπουδαστές του χορού ακόμα και φιλότεχνους –κατά περίπτωση– να παρακολουθήσουν κάποιο από αυτά.

Οι συμμετέχοντες, θα υποδεχθούν ξένους αλλά και Έλληνες χορογράφους που αποτελούν την αφρόκρεμα της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι χορογράφοι έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Beyonce, Ciara, Ariana Grande, Janet Jackson, Britnery Spears, Rihanna, Kylie Minogue, Rita Ora, Pink.

Μεγάλη έκπληξη η παρουσία των Les Twins μεγάλων νικητών του World of Dance 2017!!
Σας περιμένουμε από 9 μέχρι 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Novotel Athens για ένα τριήμερο γεμάτο χορό!!! Ο χορός είναι εμπειρία, είναι έκφραση, είναι διάλογος, είναι επικοινωνία, είναι ευεξία και άσκηση, είναι διέξοδος, είναι τόσα πολλά....

Για κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε το www.nmdfconvention.com ή επικοινωνήστε στο 210 898 6101