Ένα από τα μεγαλύτερα Restaurant club στην Ελλάδα αναμένεται να ανοίξει το ερχόμενο καλοκαίρι στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο πανέμορφο νησί των Σπετσών. Το IVY Club, όπως θα ονομάζεται, αναμένεται να αποτελέσει τον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό για το 2018 κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αισθητική του. Διαβάστε παρακάτω...

Το IVY Club αποτελεί το νέο project ενός μεγάλου ξένου επιχειρηματία που έλειπε από το νησί των Σπετσών, με στόχο να ξεπεράσει σε αίγλη και φήμη τα καλύτερα Restaurant Club της Μυκόνου, του Saint-Tropez και της Ibiza. Live μουσική με τα καλύτερα συγκρομτήματα και τους καλύτερους djs, Lounge bar και εστιατόριο αλλά και Private section, είναι μόνο λίγες από τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που αναμένεται να προσφέρει το IVY Club στους θαμώνες του. Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι ξένοι επιχειρηματίες επενδύουν στην Ελλάδα και εμπιστεύονται τη δυναμική της και ιδιαιτέρως το νησί των Σπετσών.

Περισσότερα νέα από τον Ιανουάριο του 2018..

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Το απόλυτο αξεσουάρ των φετινών Χριστουγέννων από τα κοσμηματοπωλεία IORDANIS

«TOC TOC» του Laurent Baffie – Η μεγάλη επιστροφή!

Μεγάλος διαγωνισμός The New Orleans Challenge! Το Southern Comfort προσκαλεί τους bartenders από όλη την Ελλάδα σε διαγωνισμό για τη δημιουργία του πιο «καυτού» cocktail!