Στο σημερινό «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» συζητούσαν για κλήσεις και πρόστιμα, ώσπου, στο πλάισιο της συζήτησης, αναφέρθηκαν στη συνεργάτιδα και δημοσιογράφο της εκπομπής, Ελένη Μάλλιου, η οποία βρισκόταν στα backstage.

Ποιος είδε τότε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δεν τη φοβήθηκε! «Μην της κάνετε πλάνο! Πάει και τα χρησιμοποιεί έξω, και στο site μου δεν έχει βοηθήσει καθόλου!» ξέσπασε η παρουσιάστρια. Οι συνεργάτες της, άναυδοι, προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση, ωστόσο η παρουσιάστρια συνέχισε να λέει: «Μην της κάνεις πλάνο!», και τότε η κάμερα την έπιασε να χτυπά επιτακτικά το δάχτυλο στον αέρα, απευθυνόμενη στον σκηνοθέτη, για να αλλάξει πλάνο, ως άλλη βασίλισσα που αποφασίζει και διατάζει. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω…

Μάλιστα, αργότερα, και πάλι η Σπυροπούλου αναφέρθηκε στην κοπέλα λέγοντας: «Χρόνο δεν έχουμε, αλλά 3 λεπτά για να κάνουμε πλάνα στη Μάλλιου έχουμε!» Αλήθεια, γιατί τόσο μένος απέναντι στην κοπέλα; Μήπως να χαλαρώσουμε λιγάκι και να το δούμε αλλιώς το θέμα; Μια ιδέα ρίχνουμε… Δείτε το απίστευτο περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Έκπληξη για το Survivor! Στην Αθήνα o Σάκης Τανιμανίδης! Όλο το παρασκήνιο…

Απίστευτο! Ατύχημα για τον Πέτρο Κωστόπουλο… Τι συνέβη;

Survivor: Ο Βασάλος έχει σχέση με ηθοποιό του «Καλημέρα Ζωή» – Το ξέσπασμά της στο facebook