Ήταν από τις πιο αγαπημένες και πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του '90! Ο λόγος για το αγαπημένο σε όλους μας "Ρετιρέ" το οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία αλλά ποτέ δεν είδαμε το τέλος του.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Espresso" ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για όλα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην θρυλική σειρά! Μάλιστα, μας αποκάλυψε και το τέλος που δεν είδαμε και δεν μάθαμε ποτέ! Συνέχεια παρακάτω...

Ποια θα ήταν η συνέχεια του ρόλου του; Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τα πάντα μέσα από μια εκ βαθέων συνέντευξη!Συμμετείχες και στο πολύ επιτυχημένο «Ρετιρέ» του Δαλιανίδη. Υπήρχαν ομοιότητες ανάμεσα στον Άλκη που υποδυόσουν και στον Μάκη;

Ο Άλκης ήταν ένα παιδί που ονειρευόταν να γίνει καλλιτέχνης και να φτάσει ψηλά. Ο Γιάννης Δαλιαννίδης έβαζε στοιχεία της προσωπικότητας κάθε ηθοποιού στους ρόλους και γι’ αυτό και ήταν όλοι πετυχημένοι. Το «Ρετιρέ» σταμάτησε απότομα, αν και είχε επιτυχία, και ο Άλκης δεν μπόρεσε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει φινάλε στο «Ρετιρέ». Προβλήθηκε με επιτυχία για δυο σεζόν και θα πήγαινε και για τρίτη, αλλά κάποιες κυρίες ζήτησαν παραπάνω χρήματα και ο Δαλιανίδης το διέκοψε και έκανε τους «Μικρομεσαίους».

Αποτέλεσμα εικόνας για μακησ δελαπορτασ

Αλήθεια, ποια θα ήταν η συνέχεια του «Ρετιρέ»;

Ο Γιάννης Δαλιανίδης θα με έκανε ζευγάρι με την Τζόυς Ευείδη και μαζί θα φτιάχναμε ένα συγκρότημα. Άρα ο Μάκης έζησε το όνειρο, ενώ ο Άλκης δεν πρόλαβε. Στον Δαλιανίδη χρωστάω τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα μου, μόνο που εγώ το …εξέλιξα αυτό. Σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους μου, που δεν το …εξέλιξαν.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκάλυψη! Survivor: Το κορίτσι του Τανιμανίδη μπαίνει στο παιχνίδι στην θέση της Κολιδά…

Ο Νικηφόρος μας άνοιξε το σπίτι του στον Πειραιά και μας μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του! (Βίντεο)

Αποκλειστικό! Τέλος ο Μένιος Φουρθιώτης από το «Epsilon»! Δεν φαντάζεστε σε ποια εκπομπή θα τον δούμε…