Λίγες ώρες μόνο έχουν μείνει μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα του X-Factor στο Mega. Οι τέσσερις κριτές καθώς και οι δύο τραγουδιστές που θα βρίσκονται στα backstage του φαντασμαγορικού show έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για την πρεμιέρα.

Παρουσιαστής του show δε θα είναι άλλος από τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά αυτή την επιλογή (δείτε εδώ τι είπε).

«Η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας του «X Factor» έφτασε! Το μακροβιότερο και πιο επιδραστικό μουσικό talent show ξεκινά στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22:10, με μια κορυφαίων προδιαγραφών παραγωγή.

Δείτε τα βίντεο των τεσσάρων κριτών του «X Factor», Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστου Μάστορα, Μαρίζας Ρίζου, Στέλιου Ρόκκου, καθώς και των παρουσιαστών του backstage, Κατερίνας Λιόλιου, Ηλία Μπόγδανου.

Το «Χ Factor» έρχεται στο MEGA πιο εντυπωσιακό από ποτέ», αναφέρει από τη μεριά της η ανακοίνωση του Mega.

Τα βίντεο από τα backstage του X-Factor

Η αποκάλυψη του Χρήστου Μάστορα για το X-Factor

Ο Χρήστος Μάστορας, ο ταλαντούχος τραγουδιστής, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/3, στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Αναφέρθηκε στο X Factor, όπου φέτος θα τον δούμε στην κριτική επιτροπή, στο συγκρότημα Μέλισσες, στο cancel culture, και σε άλλα θέματα.

«Η Μαρίζα Ρίζου με αποκαλεί «ξινιόλα». Όταν ζορίζομαι, όταν κάτι δεν μου αρέσει, το λέω. Στο X-Factor ψάχνουμε αυθεντικότητα. Κάτι που να πηγάζει από την ψυχή του κάθε ταλέντου που βλέπουμε. Ο Μιχάλης με τον Στέλιο είναι σαν τους παππούδες στο “The Muppet Show”. Η Μαρίζα δεν είναι καθόλου αυστηρή και λέει «συγγνώμη» στα παιδιά. Δεν στεναχωριέμαι όταν λέω σε κάποιο από τα παιδιά «ευχαριστούμε, γεια σας», γιατί θα ήθελα κι εμένα να μου λένε την αλήθεια για να γίνομαι καλύτερος», ανέφερε αρχικά.

«Έχουμε τρομερά ταλέντα στο X-Factor και προσωπικότητες. Έχω κερδίσει ήδη δυο φορές, οπότε πηγαίνω χαλαρά φέτος. Και να μην κερδίσω, δεν θα με πειράξει, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσω», πρόσθεσε στη συνέχεια της συνέντευξης.