Mια νέα ανακοίνωση βόμβα εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του Μega, οι οποίοι ενημερώνουν πως -ύστερα από 97 ημέρες έξω από τα γραφεία της Motor Oil του Βαρδινογιάννη- αποφάσισαν να αποχωρήσουν αλλά δεν το βάζουν κάτω!


Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Τώρα που το καταλάβαμε, σταματάμε τις ήπιες – και αναποτελεσματικές, όπως αποδείχθηκε- διαμαρτυρίες και αλλάζουμε πίστα. Πλέον θα μας βρίσκουν έξω από την πόρτα τους»!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
«Οι εργαζόμενοι του MEGA μετά από 97 ημέρες έξω από τα γραφεία της Motor Oil του Βαρδινογιάννη, βασικού μετόχου του καναλιού, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον χώρο.

Κουραστήκαμε να θυμώνουμε, παρακολουθώντας τα ελικόπτερα να μεταφέρουν καθημερινά τα μέλη της οικογένειας στο εξοχικό τους ή όπου αλλού, χωρίς να δείχνουν το παραμικρό ενδιαφέρον για τους απλήρωτους υπαλλήλους τους που διαμαρτύρονταν μέρα νύχτα έξω από τα γραφεία τους.

Αγανακτήσαμε διαβάζοντας «ρεπορτάζ» για το «φιλανθρωπικό» και «κοινωνικό» τους έργο την ώρα που είχαν καταδικάσει 420 οικογένειες στην απόλυτη ένδεια και εξαθλίωση για ποσά που εκείνοι χρησιμοποιούν για να διασκεδάσουν μία νύχτα στα γκαλά τους.

Διαβάστε ακόμα: Βόμβα στα media! Πασίγνωστος Έλληνας αναλαμβάνει διευθυντής στην εταιρεία του Acun Ilicali!

Προβληματιστήκαμε από την ουδέτερη -έως και αδιάφορη- στάση της Κυβέρνησης που για πάνω από 2 χρόνια αφήνει να εξελίσσεται μία κατάφωρη παραβίαση του εργατικού δικαίου εις βάρος 420 όμηρων/εργαζόμενων χωρίς να αντιδρά.

Ακόμα και το έκτακτο επίδομα των 1.000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ, ενώ έχει σταλεί από το Υπουργείο στις 19/4 δεν έχει τυπωθεί – πόσο μάλλον να μας δοθεί – ενώ οι εργατολόγοι μας λένε ότι, όποτε κι αν τυπωθεί, ελάχιστοι εργαζόμενοι του Mega θα το εισπράξουν. (Ελπίζουμε να έχουν άδικο).

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι τα βάζαμε με τα θηρία του εκδοτικο-πολιτικού κατεστημένου.

Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε πόσο παχύδερμα είναι.

Τώρα που το καταλάβαμε, σταματάμε τις ήπιες – και αναποτελεσματικές, όπως αποδείχθηκε- διαμαρτυρίες και αλλάζουμε πίστα.

Πλέον θα μας βρίσκουν έξω από την πόρτα τους.

Και οι εκδότες/καναλάρχες.

Και οι πολιτικοί.

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ».