Μίλησε για όλους και για όλα!

Η Γιάννα Τερζή λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό της Eurovision λύνει την σιωπή της!


Τι είπε για την Ελένη Φουρέιρα, το Fuego και την Κύπρο και ποια θέση ελπίζει να πάρει;

«Το «Όνειρο» είναι ένα πολύ καλό κομμάτι. Τα σχόλια που παίρνουμε είναι πολύ θετικά. Δεν έχουμε γκρίνιες... Του αξίζει λοιπόν μια πολύ καλή θέση. Δεν θα πω με ποια θέση θα είμαι ικανοποιημένη γιατί μπορεί να πέσω έξω και μετά να έχουν να λένε, οπότε δεν θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο» είπε στο TV Έθνος.

-Θεωρείς βέβαιο πως θα περάσει από τον ημιτελικό στον τελικό...

«Δεν θεωρώ τίποτα βέβαιο. Ανατρέπονται όλα. Εγώ θα κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ. Ούτε καν βλέπω τα στοιχήματα. Μόνο στα δικά μου social βλέπω τι γίνεται. Και παίρνω φοβερά μηνύματα από Έλληνες της Ομογένειας. Όχι μόνο μουσικά μηνύματα, αλλά μηνύματα περηφάνιας και χαράς από κόσμο που νιώθει αγανακτισμένος.»

-Σε ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «ελληνοκυπριακό εμφύλιο» με την Ελένη Φουρέιρα;

Διαβάστε ακόμα: Eurovision 2018: Η μεγάλη ανατροπή στα στοιχήματα λίγο πριν την μεγάλη βραδιά! Σε ποια θέση είναι η Ελένη Φουρέιρα και η Γιάννα Τερζή;

«Δεν έχω διαβάσει τίποτα! Δεν ξέρω πώς έχει γίνει αυτό. Ελλάδα και Κύπρος πηγαίνουμε πάντα αγκαλιασμένες στη Eurovision και φέτος ισχύει το ίδιο. Πρώτα έχουμε με όλες τις υπόλοιπες χώρες ανταγωνισμό και κατ' ανάγκην ανταγωνισμό με την Κύπρο. Δεν ισχύουν λοιπόν αυτά.»

-Πώς σου φαίνεται το «Fuego» ως τραγούδι;

«Είναι πολύ καλό ποπ κομμάτι. Από τα καλά κομμάτια της Eurovision. Ο,τι ποπ κομμάτι κάνει ο συνθέτης του τραγουδιού, ο Αλεξ Παπακωνσταντίνου, είναι καλό.»