Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την ατάκα του «ξεβλάχεψα τους Έλληνες», με τον Λάκη Λαζόπουλο να καλείται να την σχολιάσει σε πρόσφατη συνέντευξη του!

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town, ο ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την επίμαχη δήλωση και δεν δίστασε να εκφέρει την άποψή του!

Ό,τι και να γίνει, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ακόμα από τον Βόλο και εγώ ακόμα από τη Λάρισα. Νομίζω ότι αυτό απαντά σε όλα!

Συγκεκριμένα, εγώ δεν είμαι Βλάχος, είμαι Καραγκούνης. Αλλά μεγάλωσα με Βλάχους, με Καραγκούνηδες, με Σαρακατσάνους και αυτοί οι άνθρωποι είναι η περιουσία μου και η αληθινή μου περιουσία είναι το χωριό μου και αν θες τη γνώμη μου, πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος αποκόπτεται από τις ρίζες του γίνεται κούτσουρο για τζάκι και πολλοί έπεσαν σ’ αυτήν την παγίδα και έγιναν ξυλεία.

Διαβάστε ακόμα: Λάκης Λαζόπουλος: Όλη η αλήθεια για το σπίτι που μένει! «Δεν είναι 40 τετραγωνικά αλλά...» (Βίντεο)

Εγώ θέλω να θυμάμαι ότι είμαι από τη Λάρισα ότι μεγάλωσα και έζησα εκεί, ότι εκεί είναι ο τάφος της μάνας μου και του πατέρα μου, άρα εκεί είναι και οι ρίζες μου».

«Νομίζω ότι με αυτή τη φράση ο Κωστόπουλος προσπάθησε να αμυνθεί. Βρίσκουν κατά καιρούς έναν άνθρωπο και του τα φορτώνουν όλα.

Και γενικά οι πολιτικοί σε αυτό τον τόπο δεν φταίνε ποτέ, φταίνε οι δημιουργοί, οι καλλιτέχνες κ.ο.κ.. Είναι ένα φοβερό πράγμα», κατέληξε.