Η Εύη Βατίδου δέχτηκε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και τον Αλέξη Κούγια και δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη ενόχλησή της και είπε πως δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει η ζωή της να είναι προς πώληση και να βγάζουν λεφτά οι δημοσιογράφοι.

Το περιστατικό αυτό σχολίασαν στο Πρωινό και φυσικά δεν χαρίστηκαν καθόλου στην Εύη Βατίδου και την συμπεριφορά της. Τον σχολιασμό άνοιξε η Σοφία Τουντούρη η οποία είπε: "Μην κάνετε πλάκα, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Υπάρχει πρόβλημα εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αντίδραση της παρουσιάστριας όταν της ζήτησαν ραντεβού με τον Αγγελόπουλο! (Βίντεο)

Θλίβομαι με αυτές τις δηλώσεις, με αυτό το ύφος, με αυτήν την αγένεια στους συναδέλφους. Γιατί τόση υπεροψία σε ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους; Ποιος έχει δώσει στην κυρία Βατίδου το δικαίωμα να έχει αυτό το ύφος; Και στην τελική γιατί δεν φεύγει αφού την ενοχλεί; ", ενώ συμπλήρωσε ο Κώστας Τσουρός με το πάντα καυστικό του σχόλιο:

"Το εντυπωσιακό με την Εύη Βατίδου - μιλάμε για την Εύη Βατίδου- είναι ότι θεωρεί πως τα media την παίζουν για να πουλάνε και να μας πληρώνουν. Εγώ θυμάμαι ότι την Εύη Βατίδου είχαμε να την παίξουμε από τότε που δεν ήξερε να πάρει το "100"!"

Δείτε όλο το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: