Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση;

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ελένης; Διάφορα ακούγονται και γράφονται γι’ αυτήν και ήδη τα σενάρια είναι αρκετά προτού ακόμα τελειώσει η φετινή σεζόν. Πως θα μεταφερθεί στην prime time του χρόνου και πως θα αλλάξει εκπομπή... Εξάλλου αυτό είναι κάτι που θα το ήθελε ο Alpha και της το έχει προτείνει και στο παρελθόν αλλά και φέτος.

Το συμβόλαιό της είναι ακόμα σε ισχύ μέχρι και το 2020, αλλά παρ’ όλα αυτά εκείνη λατρεύει το νησί της, στο πίσω μέρος του μυαλού της εκεί φαντάζεται να περάσει τη ζωή της μαζί με τον άντρα της και τους δικούς της. Πολύ πιθανόν, λοιπόν, όταν εκείνη θελήσει, να σταματήσει τις εκπομπές, κάτι που θα το κάνει σε συνεννόηση με το κανάλι και μετά από ώριμη σκέψη, εφόσον είναι τοις πάσι γνωστό ότι μια 20χρονη καριέρα δεν τελειώνει έτσι απλά.

Η Ελένη είναι εδώ και θα είναι εδώ, και όταν έρθει η ώρα της να φύγει από την τηλεόραση θα το κάνει η ίδια... Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει για εκείνη η αντίστροφη μέτρηση, κάποιοι άλλοι όμως λένε ότι θέλει οσονούπω να ζήσει το όνειρο της ζωής της μακριά από το άγχος της πρωτιάς για την τηλεθέαση. «Φτάνει πια» έχει ακουστεί να λέει η ίδια συχνά, αλλά πόσο απλό είναι μια αγαπημένη παρουσιάστρια να μας κουνήσει το χέρι και να μας αποχαιρετήσει με το νάζι της και το λαμπερό της χαμόγελο;

Διαβάστε ακόμα: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Την "είπε" στους δημοσιογράφους για την αλλοίωση των δηλώσεών της! (Βίντεο)

Το νέο επαγγελματικό της βήμα...

Ο «νέος κόσμος» της Ελένης Μενεγάκη δεν περιλαμβάνει πολλούς, παρά μόνο αγαπημένα της πρόσωπα, και αυτά δεν είναι άλλα από την οικογένειά της, ενώ με εντατικούς ρυθμούς προχωράει και η επερχόμενη νέα επαγγελματική της δραστηριότητα μαζί με τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλο.

Τώρα πια κυριολεκτικά μετράει μέρες μέχρι να τελειώσει η εκπομπή της και να φύγει για το αγαπημένο της νησί, τον επίγειο παράδεισό της, την Άνδρο, εκεί όπου την περιμένει η νέα της ενασχόληση, ένα υπέροχο beach bar που προετοιμάζει για να υποδεχτεί τους τουρίστες την καλοκαιρινή περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε ακόμα: Game Of Love: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το ριάλιτι του έρωτα! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Στις 20 Ιουλίου του 2017 η Ελένη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, υπέγραψε με τον δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα με εγγυητή τον σύζυγό της και πήρε άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, ως τον Δεκέμβρη του 2019, ώστε να εκμεταλλεύεται επιχειρηματικά το τμήμα της παραλίας και να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες, μια hippie κατάσταση, λειτουργώντας επιπλέον και καντίνα.

Η παρουσιάστρια αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά της, έστω και αν τα νούμερα της εκπομπής της δεν ήταν τα αναμενόμενα, έστω και αν αποφάσισε από την πρώτη στιγμή τής σεζόν –βλέποντας να μην τραβάει όπως περίμενε– να αλλάξει το concept της, ακόμα και συνεργάτες, θέλοντας να δώσει το καλύτερο στον κόσμο που σέβεται και αγαπά τόσα χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€

Πηγή: youweekly.gr