Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε «Ντινάρα» και Queen Dina μέσα σε δύο μήνες. Το κοινό είδε μέσα από το Survivor μια άλλη πτυχή της, την οποία και συμπάθησε.

Αυτούς τους δύο μήνες απέκτησε πολλά fan clubs ενώ πριν δεν είχε κανένα και τώρα που επέστρεψε κάνει τον απολογισμό της μιλώντας στο People και τη Σόνια Καζόνι και απαντά σε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνη. Και είναι πολλά.

Σου στοίχισε το τέλος της συνεργασίας με τον Alpha;

Νομίζω ότι το ήθελα. Το σκεφτόμουν από τον Ιανουάριο. Μετά από κάτι που είχε συμβεί στη ζωή μου τα Χριστούγεννα, πέρναγα πολύ χρόνο με την οικογένειά μου. Όλη αυτή η αλλαγή μέσα μου άρχισε να έρχεται σταδιακά - δεν έγινε ξαφνικά στο Survivor.

Ξεκίνησε πολύ πριν, σχεδόν δύο χρόνια. Είχα αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι η σύνδεσή μου με αυτή την εκπομπή και με αυτή την κατάσταση ήταν ένας κύκλος που θα έπρεπε να κλείσει. Και όταν συνέβη ομολογώ πως δεν ήξερα αν θα ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος.

Διαβάστε ακόμα: " Η αιτία που εφυγα από τον Alpha δεν ήταν η Ελένη Μενεγάκη, αλλά…"

Μάλιστα μετά τον Alpha δεν προχώρησα σε πολλές δουλειές, γιατί ενώ συζητούσα πράγματα κάτι με κράταγε και δεν έλεγα το ναι. Ένιωθα πως όταν είναι το σωστό, θα το καταλάβω -όπως γίνεται και στις σχέσεις. Κάποια στιγμή ένιωσα πως πρέπει να πάρω την απόφαση να κάνω το επόμενο βήμα, έτσι είπα το ναι στο Survivor.

Αν και αρχικά δίσταζα είπα «θα το κάνω, θα δεσμευτώ με αυτούς τους ανθρώπους επίσημα» -και όταν το είπα το τήρησα. Και χωρίς συμβόλαια, με το λόγο μου. Η υπογραφή συμβολαίου έγινε πολύ μετά, την τελευταία μέρα πριν φύγω για Άγιο Δομίνικο.