Άκρως αποκαλυπτική πρώην συνεργάτιδά της...

Με περισσότερα από 17 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, συγκαταλέγεται δικαίως στις πλέον αγαπημένες αστρολόγους!

Ο λόγος φυσικά για την Άση Μπήλιου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την αποχώρησή της από τον Alpha!

Για καιρό είχες ταυτιστεί με την Ελένη Μενεγάκη. Ανησυχούσες για το επόμενο βήμα σου;

Είναι λογικό ο κόσμος να μας έχει συνδεδεμένες. Ειδικά όταν αναφέρονται στην αστρολογία και στην Ελένη, έρχομαι εγώ στο μυαλό τους. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί, δέκα ολόκληρα χρόνια. Από εκεί και έπειτα, το έχω ξαναπεί, ήταν ένας κύκλος που έκλεισε. Και έχει να κάνει με το κανάλι και όχι με την Ελένη. Η αιτία που έφυγα από τον Alpha δεν ήταν η Ελένη. Με κάποιον τρόπο ο Alpha με οδήγησε να φύγω. Οπότε, σαφώς έμεινα και κάποιον χρόνο εκτός τηλεόρασης, πράγμα που δεν με πείραξε και δεν έφερα ως άγχος, γιατί εγώ δεν είμαι παρουσιάστρια. Έχω ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, το οποίο μπορώ να το κάνω και χωρίς την τηλεόραση. Ζω και χωρίς να είμαι στην τηλεόραση. Σαφώς, όποιο επάγγελμα και αν κάνει κανείς, από τη στιγμή που έχει κάποια προβολή από την τηλεόραση, ενισχύεται.

Διαβάστε ακόμα: Το δημόσιο ευχαριστώ της Σάσας Σταμάτη! «Η Φαίη και ο Γιώργος έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά...» (Βίντεο

Πρόσφατα, είχες μια τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη. Πώς είστε όταν συναντιέστε;

Δυστυχώς, η εκπομπή της Ελένης είναι σε ένα κανάλι, όπου ο τρόπος με τον οποίο έφυγα δεν ήταν ιδιαίτερα καλός. Δεν πήγαινα στο σπίτι της Ελένης, αλλά σε μια δουλειά που ήμουν κι εγώ δέκα χρόνια. Υπήρχε μια νοσταλγία για τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα εκεί, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είχαμε μια σχέση. Όταν πήγαινα, υπήρχε μέσα μου ένα κομμάτι που στεναχωριόταν. Δεν πήγαινα με πολλή χαρά. Αυτό δεν έχει να κάνει με την Ελένη.