Σε μια παραδοχή που ποτέ ξανά δεν είχε κάνει πέρασε η Σάσα Σταμάτη, μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, για τη στιγμή της καριέρας της που την στιγμάτισε όσο λίγες!

Η ξανθιά δημοσιογράφος, παραδέχτηκε πως την περίοδο που βρισκόταν στο Mega και στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, είχε ενημερωθεί on air για την απόλυσή της αλλά είχε εκείνη την ευθύνη για ό,τι συνέβη!

«Εγώ έχω απολυθεί στον αέρα της εκπομπής, στο Mega, δεν θυμάστε; Έφταιγα, ok, γιατί θέλω να είμαι και δίκαιη, γιατί ότι λάθη έχω κάνει, τα έχω πληρώσει όλα στη ζωή μου.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε καλοκαιρινή απόδραση! Πού τους πέτυχε ο φωτογραφικός φακός;

Είχα πει μια χοντράδα και ακούω στο ακουστικό έναν συγκεκριμένο άνθρωπο να λέει, "Ή εγώ ή αυτή", έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Εκείνος μου είπε στο ακουστικό, "Σήκω και φύγε τώρα". Δεν το συζητήσαμε ποτέ. Ευχαριστώ τη Φαίη και τον Γιώργο γιατί έκαναν ότι μπορούσανε, αλλά δεν γινόταν με τίποτα να γυρίσω. Το συγκεκριμένο άτομο είχε πάρει τηλέφωνο τους ανθρώπους που είχαν υψηλές θέσεις. Την επόμενη χρονιά γύρισα, χάρης της Φαίη τον Γιώργο και την Έλενα Κατραβά» αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: