Συγκλονισμένη ήταν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, με είδηση του θανάτου του επιχειρηματία από την Κηφισιά- που έχασε την μάχη με την ζωή.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, είχε δεχτεί επίθεση στο σπίτι του με τους κακοποιούς να τον χτυπούν με ένα σίδερο. Ο επιχειρηματίας προσπαθούσε να σώσει την ζωή της οικογένειας του, με τους κακοποιούς να τον πυροβολούν 3 φορές.

«Θέλω να πω δυο λόγια, γιατι γνωρίζω την οικογένεια του! Γνωρίζω...γνώριζα και τον ίδιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το συλλάβει το μυαλό μου.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον πατέρα της! Που τους "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός!

Μιλάμε για έναν υπέροχο άνθρωπο, μια υπέροχη οικογένεια, με 3 υπέροχα παιδιά- πολύ αγαπητοί στην Άνδρο γιατί εί..ήταν από την Άνδρο...Ε...δεν έχω λόγια. από την πρώτη στιγμή που το άκουγα και ήταν Πάσχα- την Μ. εβδομάδα που έγινε αυτό, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε.

Διαβάστε ακόμα: Ράγισε καρδιές η Ελένη Μενεγάκη! Η προσωπική εξομολόγηση για τις αποβολές της...(βίντεο)

Ένας άνθρωπος καλός,ευγενής, χαρούμενος, υπέροχος, με χιούμορ...Τι έτυχε σε αυτόν τον άνθρωπο και σε αυτή την οικογένεια...Κουράγιο να πω σε αυτούς τους ανθρώπους..τι άλλο να πω; Δεν μπορώ. Λυπάμαι αφόρητα πολύ.»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: