Στην πρόσφατη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αναφέρθηκαν στο Πρω1νό.

Η ίδια, απάντησε στην συνέντευξη της ότι την στεναχωρούν δημοσιεύματα που ανέφερουν ότι άνθρωποι έχασαν την δουλειά τους, εξαιτίας της.

Η παρέα της εκπομπής Πρω1νού, αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων στην απάντηση της Κωνσταντίνας και σχολίασαν τις δηλώσεις της.

Η Φαίη Σκορδά, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ, μέχρι στιγμής, όλα αυτά που έχω σχολιάσει, επειδή την βλέπω τώρα και πολύ όμορφη και πολύ χαρούμενη και ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει και κάποια λάθη και μια νέα αρχή. Μακάρι.»

Ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην φωτογραφία με τον σύντροφό της από νυχτερινό μαγαζί που του έσκιζε την μπλούζα- με αφορμή την απάντηση της ότι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ. Όπως ανέφεραν χατακτηριστικά, αυτή είανι μια κίνηση έρωτα.

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Ο Κουτσόπουλος τρολάρει απίστευτα τους διαγωνιζόμενους! Πως αντέδρασαν οι παίκτες;

Όσο για τους ανθρώπους που έχουν χάσει την δουλειά τους;

Ο Ο Κώστας Τσουρός, με την σειρά του τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας: «Πάντως γι΄αυτό το θέμα που λεει ότι είναι απαράδεκτό να γράφονται ότι άνθρωποι έχουν χάσει την δουλειά τους. τουλάχιστον έχω 4 συναδέλφους που μου έχουνε πει ότι έχουν χάσει την δουλειά τους από αυτό!»

Η Φαίη Σκορδά, είπε: «Θέλω να είμαι ηθική απέναντι σε μένα-. Έχουν έρθει άνθρωποι και μου έχουν πει κάποιες ιστορίες. Δεν μπορώ να κάνω τον ρομπέν των δασών και να βγω αντ΄ αυτών να το αποδείξω δημοσίως, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω.. " αα ναι μπορεί και να ισχύει". Τα έχω ακούσει»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: