Ο Μαρίνος Βυθούλκας συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο αεροδρόμιο και η ίδια έκανε δηλώσεις, ωστόσο αυτά που είπε κυριολεκτικά έβγαιναν από το στόμα της με.... το τσιγκέλι!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ωστόσο άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά της για τον ΣΚΑΙ, τη Σάσα Σταμάτη αλλά και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις που συζητήθηκαν!

Για τον ΣΚΑΪ είπε συγκεκριμένα: «Δεν έχει κλείσει κάτι, δεν έχω υπογράψει, οπότε είναι όλα ρευστά. Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα».

Ενώ για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις πέταξε τις μπηχτές της για τον ΣΚΑΙ: «Έμενα ό,τι μου είπε ο ΣΚΑΪ, κάποιες γραμμές που μου είχαν δοθεί, τις τήρησα. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω».

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό: «Ξαναστολίζουν» τον Γιώργο Αγγελόπουλο χωρίς λόγο! Απόρησε η Σκορδά με το μένος!

Σχετικά με τη σχέση της με τη Σάσα Σταμάτη τόνισε: «Με τη Σάσα θα τα πούμε μεταξύ μας πια»! Η Κωνσταντίνα μίλησε ακόμα και τη σωματική βία που έχει δεχτεί από σύντροφό της στο παρελθόν: «Δεν είχα κινηθεί νομικά. Δεν θέλω να το τοποθετήσω χρονικά, είχε γίνει στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα έδωσα ένα μήνυμα σε κοπέλες που έχει συμβεί αυτό».
Δείτε το σχετικό βίντεο: