Στην εκπομπή Πρωινό και με αφορμή τα κιλά που πήρε η Charlize Theron, για την ταινία της- αναφέρθηκαν στις δεξιότητες του Γιώργου Αγγελόπουλου ως ηθοποιό.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, εξέφρασε την γνώμη της- ότι δηλαδή δεν την αρέσει ο Γίωργος Αγγελοπουλος σαν ηθοποιός, αργότερα μπορεί να εξελιχθεί ως ο μεγαλύτερος ηθοποιός, απλά την δεδομένη στιγμή δεν της είναι αρεστός.

Ο Άρης Καβατζίκης, είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί ποινικοποιούμε το γεγονός- εγώ ενοχλούμε. Γιατί ποινικοποιούμε την Κλεοπάτρα που έχει την άποψη της; Δηλαδή δεν δικαιούται να μην βλέπει κάτι;»

Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Κωστόπουλος: Η ειρωνική ανάρτηση και η απάντησή του σε όσους τον έκραξαν για το "ξεβλάχεψα την Ελλάδα"!

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, απάντησε: «Παιδιά, εμένα δεν μου αρέσει. Τι να κάνω;»

Με την σειρά της η Φαίη Σκορδά, τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας:«Άλλο να έχει μια προσωπική αίσθηση ... αλλά δεν είναι ότι έγινε κάτι και με αφορμή από μια εικόνα- ότι δεν μπορούσε να πει τα λόγια του ή ότι τα ξέχασε ή κάτι το οποίο αξίζει κάτι να σχολιαστεί, είναι μια εικόνα που βλέπει σε εμένα αρέσει σε σένα δεν αρέσει.» ενώ η δημοσιογράφος τόνισε: «Η παρουσία του Γιώργου βοήθησε το σίριαλ να ανέβει άλλο είναι αυτό- άλλο ότι τον λατρεύει ο κόσμος και άλλο αν είναι καλό ηθοποιός...

Ο Γιώργος δεν είναι εκφραστικός όταν δεν μιλάει στους δημοσιογράφους θα είναι όταν παίζει;»