Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη η οποία και γέννησε! Ο καρπός του ερωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία!

Η Ελένη Μενεγάκη, που είναι πολύ κοντά με την Ελεονώρα δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στην μανούλα πλέον παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της!

Η Ελεονώρα μάλιστα, έστειλε γραπτό μήνυμα για τον ερχομό του μωρού της στην Ελένη και η ίδια μοιράστηκε τα νέα μέσα από την εκπομπή της:

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτα σχόλια από τη Φαίη Σκορδά για την Κάτια Δανδουλάκη και τις πλαστικές: Τι αποκαλύψεις έκανε η παρουσιάστρια;

«Εγώ πρωί πρωί έλαβα το μήνυμα. Γιατί μου το είχε τάξει, της το είχα πει. Όποιος γεννάει πρώτα εμένα να ενημερώνει. Νιώθω την χαρά εκείνων που το αποκτούν. Βλέπω το μήνυμα 8 η ώρα “Μου είπες να στο πω όταν θα γίνει, γέννησα την κούκλα μου”», ανέφερε για το μήνυμα που της έστειλε!

Εκτός όμως από το μήνυμα, η Ελένη Μενεγάκη έλαβε και φωτογραφία της κόρης της Ελεονώρας, για την οποία είπε: «Να ευχαριστήσω την Ελεονώρα γιατί την είδα φωτογραφία και έπαθα πλάκα. Το μωρό τους είναι ένα αριστούργημα. Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια του Θεοδωρή… Ένα κουκλάκι!».

Δείτε το βίντεο: