Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στην Ελεονώρα Μελέτη για την γέννηση της κόρης της και η αποκάλυψη για τα μηνύματα που έστειλαν! (Βίντεο)

Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στην Ελεονώρα Μελέτη για την γέννηση της κόρης της και η αποκάλυψη για τα μηνύματα που έστειλαν! (Βίντεο)
Media 13.04.2018 11:55

Πολλές ευχές στην παρουσιάστρια...

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της Φτιάξε Καφέ να στα Πω, έστειλε τις ευχές της στην παρουσιάστρια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τι ωραίο ζευγάρι! Είναι ένα ζευγάρι που δεν είναι πολύ καιρό μαζί. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και πάνω στον έρωτα δημιούργησαν την οικογένειά τους. Για εμένα δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο από έρωτα. Μου φαίνεται ότι θα είναι εξαιρετική για κοριτσάκι».

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της μετά τη γέννα! (Βίντεο)

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να σας πω και κάτι ακόμα. Τους είχα δει πριν λίγο καιρό. Περπατούσαν στο κέντρο με τα αθλητικά τους… Πολύ ερωτευμένοι, πολύ ευδιάθετοι. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει καλό στην Ελεονώρα. Νιώθω ότι με αυτόν τον άνθρωπο ηρέμησε. Είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα στα οποία μου έλεγε ότι θα “δεις πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα, όταν γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου”». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top