Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν την απιστία του Τρίσταν Τόμσον, του συζύγου της εγκυμονούσας Κλόε Καρντάσιαν!

Κάποια στιγμή η Νάνσυ Παραδεισάνου βγήκε από τα ρούχα της και είπε: "Έβλεπα το πρωί τα πλάνα και ήθελα να του σπάσω το αυτοκίνητο"!

"Αν είσαι εννιά μηνών έγκυος και γεννάς από στιγμή σε στιγμή, λες θα πάω τώρα με την κοιλιά τούρλα να σπάσω το αυτοκίνητο; Λες θα περιμένω να έρθει το παιδί μου ήρεμα-ήρεμα πρώτα στον κόσμο και να περάσει η δύσκολη φάση…", ανέφερε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου!

Διαβάστε ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας αναλαμβάνει χρέη πατέρα στο παιδί της Σάντρας! Δείτε σήμερα Πέμπτη 12/4:

Τότε η Ελένη Μενεγάκη με την σειρά της είπε: "Εγώ αν ήμουν άντρας και στους δύο μήνες ήθελες να περάσω γιορτές με την οικογένειά σου, θα είχα φύγει τρέχοντας. Και γυναίκα να ήμουν, πάλι θα έφευγα. Θα μου δημιουργούσε πολύ άγχος. Γιατί τον πιέζεις τον άλλο για τις γιορτές και ο άλλος αισθάνεται εγκλωβισμένος" και πρόσθεσε:

"Αν θέλει ο άλλος να κρυφτεί, μπορεί πολύ εύκολα. Μπορεί να ερωτεύτηκε εσένα και να φοβάται να σου πει ότι είναι παντρεμένος. Κι αυτός μπορεί να πιστεύει ότι μπορεί να χωρίζει. Όποιος θέλει να χωρίσει, χωρίζει! Δεν βρίσκει τον επόμενο…", δήλωσε και προλημάτισε τους τηλεθεατές της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: