Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι γνωστός για μαγειρικές του δεξιότητες, αλλά και για το εκρηκτικό ταπεραμέντο του. Ο chef, συμμετέχει στο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1, «Hell’ s Kitchen» και ασκεί αυστηρή κριτική στους παίκτες με σκοπό να τους κάνει καλύτερους και να τους βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που έχει μια κουζίνα.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην Real και μεταξύ των άλλων, μίλησε για το τι αναζητά από τον διαγωνισμό και τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε ακόμα: Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά ανοιχτά για το My Style Rocks! Θα το παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ;

«∆εν ψάχνω καλά παιδιά, ψάχνω καλούς µάγειρες. Ένας σεφ πρέπει να έχει γνώσεις, ήθος, οµαδικότητα και να είναι καθαρός στη δουλειά του. Η µαγειρική δεν είναι “χτυπάω ένα τατουάζ, παίρνω ένα µαχαίρι και τα έµαθα όλα”.

Χρειάζεται πολλά χρόνια εµπειρίας. Από την πρώτη ηµέρα που µπήκαν τα παιδιά στο εστιατόριο, τους ρώτησα µε πόσο βαθµολογούν τον εαυτό τους και κάποιοι µου είπαν 8 και 9, µε άριστα το 10. Εγώ βαθµολογώ τον εαυτό µου µε 5 και έχω ως πρότυπο τον πατέρα µου και διάφορους ανθρώπους που µαγείρεψα µαζί τους και ήταν ιδιοφυΐες στον τοµέα τους.

Ο πατέρας µου, που πέθανε πριν από δύο χρόνια, συνήθιζε να λέει πως ήταν σε µια κουζίνα 60 χρόνια και αυτό που ήξερε ήταν µηδέν. Τους είπα λοιπόν να χαµηλώσουν τα λειριά τους, γιατί έχουν πολύ δρόµο ακόµα να διανύσουν»