Το θέμα των ημερών είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor, καθώς κάθε της κίνηση συζητιέται! Η ίδια φαίνεται πως το γνωρίζει και μάλιστα σε έχει προχωρήσει σε αρκετές συνεντεύξεις!

Μια εξ αυτών είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα της Σάσας Σταμάτη καθώς αφορούσε στη δικαστική τους διαμάχη και τον λόγο που αυτή ξεκίνησε και... έληξε!

Μιλώντας στην κάμερα του Oh La La!, της εκπομπής δηλαδή της Σάσας η Κωνσταντίνα υποστήριξε πως η Σάσα δεν την πήρε τηλέφωνο μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της. Η Σάσα φανερά εκνευρισμένη δεν δίστασε να την αδειάσει και μάλιστα αποκάλυψε on air πως έχει ακόμα τα sms που της έστειλε στα οποία και άφησε να εννοηθεί ότι δεν της μίλαγε με τον καλύτερο τρόπο!

Διαβάστε ακόμα: Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τη στρατηγική της Σπυροπούλου και ο λόγος που έστειλε μηνύσεις!

Σε ερώτηση που της έκαναν οι δημοσιογράφοι γα τα λεγόμενα της Σάσας, η Κωνσταντίνα είπε διπλωματικά: «τα είπαμε ούτως ή άλλως οι δυο μας και θα τα λύσουμε. Το είπε και η Σάσα στην εκπομπή ότι έχει λάβει ένα τέλος η ιστορία αυτή. Έχω δώσει τις απαντήσεις, δεν θέλω να το ανοίγουμε άλλο, η ζωή προχωράει».

Δείτε το σχετικό βίντεο: