Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, "Τετ Α Τετ" βρέθηκε η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποβολή της!

Η Xριστιάνα Αριστοτέλους είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της Κύπρου και μάλιστα πολλοί την αποκαλούν ως την Μενεγάκη του νησιού!

Η ίδια είπε συγκεκριμένα:
«Η αποβολή δεν ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Μια από αυτές ήταν και αυτές. Εγώ το κατάλαβα λίγα δευτερόλεπτα πριν το συνειδητοποιήσει ο Γιώργος. Εγώ έδωσα σημασία στην αντίδραση του γιατρού και το κατάλαβα λίγο πιο γρήγορα. Πάγωσα. Δεν μπορούσα να μιλήσω.

Διαβάστε ακόμα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μυριέλλας Κουρεντή στη Φαίη Σκορδά! Ο θάνατος του συντρόφου της που την τσάκισε!

Είχαμε πάει το πρωί για την εξέταση που κάνεις όταν κλείνεις τους τρεις μήνες. Είχαμε ακούσει κάποιες φορές την καρδιά του μωρού. Είχαμε πάει για μια φυσιολογική εξέταση. Δεν ήξερα αν θα ξαναέκανα παιδί. Και τώρα που έκανα το πρώτο δεν ξέρω αν θα κάνω δεύτερο. Μακάρι να μας στείλει ένα δεύτερο παιδάκι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ.

Σάββατο έπρεπε να μπω στο χειρουργείο και Δευτέρα είχα πρεμιέρα στον Alpha. Είχα ακόμη τα συμπτώματα της αναγούλας από την εγκυμοσύνη, ενώ πηγαίναμε για χειρουργείο»!
Δείτε το σχετικό βίντεο: