Εκτός ΑΝΤ1 είναι πλέον ο Γιάννης Λάτσιος!

Όπως είναι φυσικό το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές ήταν αυτή η αποχώρηση από τον σταθμό και η Φαίη Σκορδά, η οποία ήταν κοντά με τον Λάτσιο όλα αυτά τα χρόνια, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα on air!

"Ο Γιάννης Λάτσιος, όπως τον αποκαλώ εγώ ο διευθυντής της καρδιάς μας, δεν είναι στον ΑΝΤ1. Στον δικό μας μικρόκοσμο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, αυτό είναι ένα θέμα.

Διαβάστε ακόμα: Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει - ξανά- χωρίς ρετούς! Η αφιέρωση ήταν όλα τα λεφτά!

Για μένα και όταν ήταν πριν, και όταν δεν ήταν, και μετά που ξαναήρθε, πάντοτε η ίδια γνώμη μένει και η ίδια συναισθηματική φόρτιση απέναντί του. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος και πολύ ευγενής, αυτό τον χαρακτηρίζει κι εμένα με συγκινεί πολύ η ευγένειά του.

Δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνει την εξουσία και την χρησιμοποιεί διαφορετικά. Αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά έρχονται και παρέρχονται.

Το διευθυντής της καρδιάς μου δεν είναι τυχαίο. Εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω όταν βρίσκεται σε μία θέση κάποιος και μπορεί να πουν «Α, γλείφει». Δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι μια άποψη σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επαγγελματικό που έχω για τον Γιάννη Λάτσιο"