Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο περιοδικό Celebrity και τον Δημήτρη Σκουλό!

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα στην καριέρα της και το μέλλον του Happy Day, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα!

Η παρουσιάστρια τονίζει: «Είναι γεγονός ότι πλέον στην τηλεόραση υπάρχει μεγάλη ρευστότητα, οπότε σίγουρα νιώθω διπλά ευτυχισμένη που είμαι σε ένα μεγάλο κανάλι όπως ο Alpha και τα έχω καταφέρει σε μια δύσκολη ζώνη που έχει το δικό της κοινό. Μπορεί να παρουσιάζουμε σκαμπανεβάσματα, όμως, σε γενικές γραμμές, τα πάμε περίφημα. Για να είμαι ειλικρινής, όλο αυτό για εμένα είναι μια γλυκιά συνήθεια, ξυπνάω ευχάριστα και μου αρέσει που πίνω το πρώτο καφεδάκι της ημέρας με τους τηλεθεατές».

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση: Κονταροχτυπήθηκαν στην Prime Time! Τι νούμερα σημείωσε Master Chef, Survivor και Τατουάζ.

Παράλληλα, μετά από πέντε χρόνια στην πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας, παραδέχεται πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει κάτι καινούργιο. «Δεν σου κρύβω ότι από τη μια είναι μια όμορφη ρουτίνα, από την άλλη, όμως, νιώθω πως ίσως έχει έρθει η στιγμή να σκεφτώ ή να συζητήσω και κάτι άλλο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είμαι έτοιμη να αφήσω αυτό που έχω τώρα. Θα έλεγα πως είμαι στο μεταίχμιο. Δηλαδή, σκέφτομαι, συνεχίζω το Happy Day, ή πάμε για κάτι άλλο; Κάποιες φορές πρέπει να κλείνεις έναν κύκλο πριν οι συνθήκες σε εκτοπίσουν, είτε αυτό επέλθει από κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό του σταθμού είτε ο κόσμος αρχίσει να αδιαφορεί. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν έχει έρθει αυτή η στιγμή!», ανέφερε χαρακτηριστικά.