Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η χήρα Μήτση, ο Τζίμης και η ζάμπλουτη Μήτση θα πάρουν ξανά θέση στην καθημερινότητά μας.

Τα νέα επεισόδια που επιμελήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος παρακολουθούν τα γεγονότα της εποχής, εντός κλίματος, με την ίδια λογική, προσέγγιση και το στυλ που ακολουθούσε πάντα.

Η ερώτηση που έχουν πολλοί από τους φαν της σειράς, είναι αν θα επιστρέψει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε στο μικρόφωνο του Πρωινό:

Διαβάστε ακόμα: Η συγκινιτική εξομολόγηση του Μιχάλη Σεϊτη για το ατύχημα που οδήγησε στον ακρωτηριασμό! Έτσι το ανακοίνωσε στους γονείς του...

«Επειδή μιλάμε συνέχεια και είπαμε πώς θα μπορούσε να μπει, θεωρώ ότι επειδή ο Χριστόφορος όταν μπήκε ήταν πιο πολύ ο εαυτός του παρά ένας ρόλος, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να μπει ένας που έχει παίξει την ηλικία του σήμερα, πρέπει να είναι κάτι άλλο.

Το έχω αφήσει στον αέρα και έτσι το έχουμε συνεννοηθεί και οι δυο μας δηλαδή. Ας το αφήσουμε στον αέρα να δούμε πως θα εξελιχθεί. Αν είναι να έρθει θα έρθει, αν δεν συντρέχει λόγος δεν θα έρθει».