Η ανάρμοστη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στους συναδέλφους της.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά που είχε όλα τα χρόνια της δημοσιογραφικής της καριέρας στους συναδέλφους της, μίλησαν στην εκπομπή Πρωινό.

Τόσο ο Κώστας Τσουρός, όσο και η Κλεοπάτρα Πατλάκη αναφέρθηκαν στην απαράδεκτη γι' αυτούς συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο πρόσωπο των συναδέλφων της και στο πως αρκετοί από αυτούς έχασαν τη δουλειά τους, εξαιτίας της.

Και η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, αναφέρθηκε σε περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς της Κωνσταντίνας, που ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να ξεχάσει.

Πρώτος την πάσα έδωσε ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός, λέγοντας χαρακτηριστικά «Λέει άλλα από εδώ και άλλα από εκεί, αλλά η αλήθεια της είναι ότι ο φακός δεν μπορεί να ξεγελάσει».

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Γιάννης Δρυμωνάκος: Bραδινή έξοδος μετά το Survivor!

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη έριξε λάδι στη φωτιά προσθέτοντας πως «Όταν έμπαινε με τον σκύλο της και το έδινε στον παραγωγό λέγοντάς του να το πάει βόλτα; Χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους σαν υπηρέτες. Της έδωσαν αέρα. Ένας άνθρωπος κρίνεται για το πώς αντιδράει, όταν βρίσκεται από τα χαμηλά στα ψηλά. Την περίοδο που είχε εξουσία, δεν έδειξε τον καλύτερο χαρακτήρα. Δεν ήταν ψέματα όλα αυτά που ειπώθηκαν. Ήταν χειρότερη η αλήθεια αν με ρωτάτε».

Η Φαίη Σκορδά από τη μεριά της αναφέρει πως σαν τηλεθεάτρια την χαζεύει όταν μιλάει, βλέπει μια κούκλα. « Από την άλλη σε προσωπικό επίπεδο, επειδή μου έρχονται κάποιες εικόνες και κάποια λεγόμενά της, όταν τη συνάντησα από κοντά. Δεν μπορώ! Μένω σε εκείνο και τον τρόπο που μιλούσε. Ήταν ένα πράγμα αδιανόητο για εμένα! Δηλαδή ήταν σαν να έβλεπα μια γυναίκα, όχι 22, 25 ετών αλλά… άλλης ηθικής και άλλης φύσης».

Στο σημείο αυτό η Κλεοπάτρα Πατλάκη συνεχίζει να αναφέρει πως «Προσπαθεί να χτίσει ένα άλλο προφίλ οκ να της συγχωρήσουμε το παρελθόν αλλά όχι να το ξεχάσουμε και να το δικαιολογήσουμε. Βρέθηκαν άνθρωποι χωρίς δουλειά και να κλαίνε νυχθημερόν».

Διαβάστε ακόμα: Survivor: Όργια στο Twitter με την υποψηφιότητα του Σώζοντα και το... ξεκατίνιασμα! "Φαντάσου να μείνει και να..."

Ο Κώστας Τσουρός από την πλευρά του, τόνισε πως «Ο κόσμος δεν τα ξέρει αυτά και δεν πιστεύει τι έχει γίνει. Επιτρέψτε μας επειδή είμαστε σε αυτό τον χώρο και πολλοί συνάδελφοί μας βρέθηκαν χωρίς δουλειά εξαιτίας της γι’ αυτό λέμε αυτά που λέμε και νομίζετε ότι έχουμε εμπάθεια. Όχι, δεν έχουμε εμπάθεια, απλά δεν ξεχνάμε». Δείτε το βίντεο με τις ατάκες που "καίνε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου