Η παίκτρια του My Style Rocks το είπε και το έκανε! Όλοι περίμεναν την απάντηση που έλεγε ότι θα δώσει εναντίον εκείνων που την παρουσίασαν ως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η ίδια κινήθηκε νομικά και συγκεκριμένα έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία της να ανακαλέσει για όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω"!

Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα λέγιοντας: "Χθες το απόγευμα έφτασε στα χέρια μας ένα εξώδικο από την Βρισηίδα του "My Style Rocks" και έχει να κάνει με την εμπλοκή του ονόματός της στη σχέση των Βαλαβάνη-Βασάλου. Είναι προσωπικό, στον σταθμό, στην Τζωρτζέλα και σ' εμένα. Η ίδια υποστηρίζει ότι εμείς υποστηρίξαμε ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του ζευγαριού. Ζητάει να ανακαλέσουμε και να πούμε ότι δεν είναι...", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Διαβάστε ακόμα: Σαν να μην γέννησε ποτέ! Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με κορμάκι δυο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!

"Επειδή διάβασα το εξώδικο, το οποίο με αποκαλούσε κυρία μέσα σε εισαγωγικά και, μάλιστα, χαμηλής ηθικής, να σου πω γλυκιά μου ότι το ήθος μου δεν το διαπραγματεύομαι. Για το αν είμαι κυρία και έχω ηθική το ξέρουν όλοι όσοι έχουν σχέσεις μαζί μου. Όπως επίσης ξέρω να μιλάω και πολύ καλά ελληνικά... Θα δούμε την αμφισβήτηση της συγκεκριμένης είδησης και μετά εγώ δεν θέλω να ξαναμιλήσω, μη με βγάλετε καν στο πλάνο...". Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: