Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την Ελεονώρα Μελέτη που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Η ίδια, αναμένεται να φέρει στο κόσμο το μωράκι της την Παρασκευή και είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτεί με τον Θοδωρή Μαροσούλη, το μωράκι τους.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Happy Day», η παρουσιάστρια, έχει σταματήσει από το Dancing withe Stars, αλλά και την ραδιοφωνική εκπομπή στον Party FM- με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να προσθέτει ότι η Ελεονώρα έχει σταματήσει να οδηγεί.

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Το unfolllow και η παραδοχή....

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πρόσθεσε: «Είναι πολύ ευτυχισμένη και, επειδή προχθές παίξαμε ένα απόσπασμα από το blog της που έλεγε όλα αυτά τα δύσκολα της εγκυμοσύνης, είναι γεγονός και Ελεονώρα μου, μόνο αν τα περάσεις τα καταλαβαίνεις κι άμα τα αντιμετωπίσεις… Είναι και πάρα πολύ ευτυχισμένη για τον ερχομό του μωρού της και για την ευτυχία της μαζί με αυτόν τον άνθρωπο, που θα επισφραγιστεί. Ανυπομονεί να το ζήσει και της το ευχόμαστε να το ζήσει όπως θέλει. Αν μας βλέπεις με το καλό!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: