Το κεντρικό πρόσωπο στην σημερινή συζήτηση των συνεργατών της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, ήταν η Κωνσταντίνα Σπυρπούλου και η επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και η υποδοχή της, η οποία σχολιάστηκε σημαντικά.

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποστήριξε πως η Κωνσταντίνα έβγαλε πολύ καλό προφίλ. Με αυτή τη δήλωση συμφώνησαν οι περισσότεροι, όμως ο Κώστας Τσουρός είχε έντονη διαφωνία.

"Χαιρόταν ο κόσμος επειδή την έβλεπε να κυλιέται στις λάσπες. Ο κόσμος ήθελε να την έχει μέσα για να κάθεται να γελάει…", είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια εξερράγη λέγοντας. «Τι καθαγιάστηκε; Είδαν το καλό πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Απλά δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor, για αυτό!».

Διαβάστε ακόμα: Η δήλωση της Αραβανή που προκάλεσε: "Είμαι έγκυος γυναίκα..."! (Βίντεο)

Τέλος σχολίασε: «Για εμένα ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τόσους εργαζόμενους και έχουν μιλήσει τόσοι άνθρωποι και έχουν πει μας έχει διώξει από την εκπομπή και στο Survivor να πάει και να το παίξει Αγία, αυτό το πράγμα δεν φεύγει… Στην πιάτσα είμαστε ξέρουμε! Επειδή φοβόντουσαν να μιλήσουν, σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί;». Δείτε το χαρακτηριστικο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: