Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο και στοα αεροδρόμιο την υποδέχτηκαν εκτός από την οικογένεια της και δημοσιογράφοι!

Μάλιστα ο Νίκος Μισίρης από το Ooh la la! φρόντισε να την ενημερώσει ότι η Σάσα Σταμάτη πήρε δική της εκπομπή όσο εκείνη ήταν μακριά!

Η Κωνσταντίνα ήταν εμφανώς αμήχανη καθώς απάντησε ότι δεν γνωρίζει τι είναι το Ooh la la! με ύφος κομπιασμένο... Όταν της εξήγησε ο δημοσιογράφος, τότε έστειλε τις ευχές της: “Τι ωραία! Καλή αρχή! Πρέπει να μάθω τα τεκταινόμενα…” είπε όλο νόημα!

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Σπυροπούλου είχε στείλει δικαστική αγωγή στην Σταμάτη για τα σχόλια της και η παρουσιάστρια του Ooh la la! μετά την προβολή του βίντεο την άδειασε δημόσια λέγοντας: «Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική της ζωή. Βλέπουμε άλλες κι άλλες… Η κοπέλα δεν έκρυψε ποτέ την προσωπική της ζωή. Εγώ είμαι υπέρ του να δίνουμε στους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι μια κοπέλα που της ήρθαν όλα ξαφνικά… Μια κοπέλα που δούλευε βράδυ, ξαφνικά βρέθηκε να είναι βασίλισσα σε ένα κανάλι.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη βόμβα για τον Αγγελίδη: «Έχει κινητικά προβλήματα και οι γιατροί...»! Οι σπαρακτικές δηλώσεις από το περιβάλλον του!

Εγώ την κέρδισα την αγωγή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη κι ευχαριστώ και τον κ. Δημητρακόπουλο και την Ελεάννα Τρυφίδου που τότε είχε πάει μάρτυρας υπεράσπισης. Μεταξύ των όσων είχα πει τότε στο πάνελ, ήταν ότι φεύγει κόσμος. Στο δικαστήριο επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μου. Επιδίωξα πολλές φορές τότε να ζητήσω και συγγνώμη, ότι όλοι κάνουμε λάθη, ποτέ όμως δεν μου έδωσε μια ευκαιρία να μιλήσω μαζί της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επειδή μας βλέπει ο κόσμος, δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον κόσμο. Εγώ είμαι μια δημοσιογράφος και ξέρεις τι χρήματα παίρνουμε και δόξα τω Θεώ και μου έρχεται να πληρώσω 500 χιλιάδες ευρώ!

Τους ανθρώπους τους βλέπεις όταν είναι στα πάνω τους, γιατί στα κάτω τους είμαστε όλοι καλοί, γιατί έχουμε ανάγκη. Η κοπέλα πιστεύω ότι έχει βάλει μυαλό και ότι όντως το χειρίζεται καλύτερα. Όσον αφορά στο bullying που έφαγε για το σώμα, είναι απαράδεκτα τα σχόλια που έγιναν” είπε συγκεκριμένα!