Λίγα λεπτά πριν από το τέλος της συνέντευξής της με τη Φαίη Σκορδά, η Άντζελα Δημητρίου πήρε την κατάσταση στα χέρια της!

Η ίδια μάλιστα θέλησε να φωνάξει μέσα στο πλατό τον Κώστα Τσουρό για να λύσουν on air τις διαφορές τους και η Σκορδά... δεν ήξερε τι να κάνει!

Αξιοσημείωτο είναι το ότι ο δημοσιογράφος είχε δηλώσει παλιότερα ότι η Λαίδη δεν χρειάζεται να τονίζει από μόνη της πόσο μεγάλου βεληνεκούς είναι, αλλά να αφήνει τους άλλους να μιλούν για εκείνη!

Διαβάστε ακόμα: Το Πρωινό, πρόβαλε πλάνα από το επεισόδιο του Hell’ s Kitchen της Κυριακής και τα όσα θα δούμε σίγουρα θα μας καθηλώσουν

Εκείνη το θυμήθηκε και.... αντέδρασε όπως άξιζε σε μια Λαίδη! Η ίδια είπε: «Έλα εδώ εσύ… Τι είπες για το βεληνεκές; Το είπα λάθος; Είπες καλύτερα να το λένε οι άλλοι και όχι η ίδια. Γιατί;» Ο Τσουρός απάντησε: «Είναι ωραίο να λέμε ότι είμαστε μεγάλου βεληνεκούς;» και η Άντζελα είπε με το γνωστό της ύφος: «Βεβαίως και είναι ωραίο. Όταν έχεις 40 χρόνια σε αυτό που λέγεται τραγούδι κι έχεις κάνει τα πάντα, έχεις το δικαίωμα να το πεις.»

Ο Τσουρός επέμεινε: «Ο κόσμος σας έχει κρίνει και έχει αποδείξει ότι είστε μεγάλου βεληνεκούς.» Και η Λαίδη έδωσε την χαριστική βολή: «Όχι, πρέπει! Γιατί όχι;»

Δείτε το σχετικό βίντεο: