Μια συνέντευξη της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας έγινε η αφορμή να κάνει η Ελένη Μενεγάκη την πιο σπάνια εξομολόγηση!

Έχει ακουστεί πολλές φορές ότι είναι αυστηρή και απαιτητική με τους γύρω της, όμως η ίδια το παραδέχτηκε για πρώτη φορά και μάλιστα δημόσια, αφού μίλησε από τον αέρα της εκπομπής της!

«Να τα λέμε τα πράγματα και όπως είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποια στιγμή στη ζωή σου μεγάλη επιτυχία και να μην τα χάσεις λίγο, να μην σε επηρεάσει αυτό, είτε λέγετε «ξέφυγα λίγο» είτε λέγεται «ξέφυγα πολύ». Δε γίνεται! Όποιος πει ότι δεν συμβαίνει, θα έχει πει ψέματα. Δεν είναι πώς αντιδράς εσύ, είναι πώς αντιδρούν οι άλλοι απέναντί σου, αυτό σε αλλάζει.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Ο καυγάς του Σώζωντα με την Σπυροπούλου που δεν είδαμε! Η ειρωνεία και η μεγάλη αδικία! Τι συνέβη;

Γέλασα στην κουβέντα που είχατε χθες με τη Λίτσα Πατέρα που είπατε για όταν έλεγες ότι «2-3 χρόνια θα μείνω και μετά θα κάνω παιδιά».

Τα πίστευα αυτά που έλεγα, ότι θέλω να κάνω πολλά παιδιά μέχρι τα 40 -εδώ τα πέρασα τα 40 και συνέχισα κανονικά. Μετά κουράστηκα… Έτσι πέρναγαν τα χρόνια και τα λέγαμε με τη Λίτσα» είπε η Ελένη Μενεγάκη και πραγματικά μας άφησε άφωνους!

Δείτε το σχετικό βίντεο: