Πανδαιμόνιο σήμερα στο Πρωινό!

Αφορμή στάθηκε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στον Γιώργο Παπαδάκη και στις ατάκες του Άρη Καβατζίκη, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του Λάκη με τους "Δέκα Μικρούς Μήτσους" αλλά και στην αλλαγή στο πρόγραμμα του ANT1.

"Λοιπόν, ας δούμε κάτι διαφορετικό, να δουν και οι νέοι άνθρωποι σάτιρα. Δηλαδή, πόσο ακόμα να βλέπουνε σλιπάκια και μαγιό να τρέχουνε; Έλα ρε παιδιά τώρα", ανέφερε χαρακτηριστικά με την Φαίη Σκορδά να διαφωνεί μαζί και να φαίνεται ικανοποιημένη με το τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Διαβάστε ακόμα: ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!: "Σκοτώστε την!" Οι μπράβοι καταφέρνουν να εισβάλλουν στο σπίτι της Άννας και να εκτελέσουν την εντολή που έχουν πάρει!

"Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένας οδηγός και σημαίνει πως κάτι βλέπει ο κόσμος. Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις το επίπεδο της τηλεόρασης;" του είπε κι εκείνος με έντονο της απάντησε: "Είμαι ο Άρης Καβατζίκης και είμαι περαστικός από εδώ και λέω την άποψή μου. Δεν με έχεις εδώ για να λέω την άποψή μου;" Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: