Είναι από τις πιο λαμπερές και επιτυχημένες παρουσίες στον χώρο.

Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά που αποτελεί το δυνατό χαρτί του Ant1 τα τελευταία χρόνια με την πολύ επιτυχημένη της πορεία. Η παρουσιάστρια ότι κι αν συμβεί στην ζωή της δεν θέλησε ποτέ να το χρησιμοποιήσει προς το κοινό, είτε είναι κάποια δυσκολία, είτε κάποιο ευχάριστο γεγονός. Θέλει όλα να τα πετυχαίνει μόνο μέσα από την δουλειά της.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Τα έβαλε δημόσια με τον Πάνο Ιωαννίδη! Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή της και εξοργίστηκε!

To tv-24.gr θα σας κάνει μία αποκάλυψη σήμερα που λίγοι γνωρίζουν για την παρουσιάστρια. Μία αποκάλυψη από το παρελθόν που δεν πήρε ποτέ έκταση.

Όταν η Φαίη διαγνώστηκε με όγκο.

Διαβάστε ακόμα: Master Chef: Ο Μάριος μιλάει πρώτη φορά για την ιστορία της ζωής του! «Αντί για πληρωμή μας έδιναν ένα σακί πατάτες»!

Πριν ακόμη ξεκινήσει την τηλεοπτική πορεία, την περίοδο που σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη, μία επίσκεψη στον γυναικολόγο της αποδείχθηκε πολύ κρίσιμη. Καθώς της ψηλάφιζε το στήθος διαπίστωσε ο γιατρός της πως έχει έναν όγκο, τον οποίο πρέπει να κοιτάξουν σοβαρά.

Η παρουσιάστρια μη μπορώντας να επεξεργαστεί αυτή την πληροφορία από το άγχος, έβαλε στο μυαλό της τα χειρότερα μέχρι να βγει η βιοψία που θα έδειχνε ακριβώς τι συνέβη.

Ο γιατρός της, την ενημέρωσε πως ήταν ένα καλοήθης όγκος τον οποίο θα έπρεπε να αφαιρέσουν από το στήθος της... έτσι κι έγινε! Η Φαίη έκανε την επέμβαση και από τότε είναι πολύ προσεκτική σε αυτά τα ζητήματα.