Το tv-24.gr έρχεται με ένα θέμα που αφορά στη λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά που θα συζητηθεί… Αποκαλύπτουμε ότι η όμορφη παρουσιάστρια βιώνει ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος εξαιτίας γεγονότων που συμβαίνουν, κυρίως στην επαγγελματική της ζωή! Εξηγούμαστε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιβάλλοντος της Φαίης Σκορδά, η παρουσιάστρια καθημερινά δίνει μία απίστευτη μάχη προκειμένου να κρατήσει ψηλά τα ποσοστά της εκπομπής της, σε μια τηλεόραση του AΝΤ1 όπου όλα φαίνονται να καταρρέουν.

Το φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του AΝΤ1 έχει «καταφέρει» κάτι μοναδικό στα τόσα χρόνια της ιστορίας του καναλιού. Το πρώτο στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση κανάλι τερματίζει πλέον σε πολλές περιπτώσεις τρίτο ή ακόμα και τέταρτο! Το lifestyle πρόγραμμα κυριολεκτικά απέτυχε εν τη γενέσει του, καθώς τίποτα απ’ όσα έχει κάνει φέτος το κανάλι δεν έχει προχωρήσει. Σε αυτό, λοιπόν, το ερημικό τοπίο της τηλεθέασης η Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό» της είναι το τελευταίο κάστρο που ακόμη και σήμερα αντέχει τις επιθέσεις του ανταγωνισμού.

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλη η Μάγκυ Χαραλαμπίδου! Η απάντησή της στα σχόλια που δέχεται για... την ηλικία της!

Η Φαίη, σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, εμψυχώνει τους πάντες στην εκπομπή της για να αντέξουν το σφυροκόπημα του ανταγωνισμού, ενώ παράλληλα εμψυχώνει και τα στελέχη του AΝΤ1, που φαίνεται να έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια… «Όλα κρέμονται σε μια κλωστή και η Φαίη αυτή τη στιγμή στο κανάλι είναι το μοναδικό πρόσωπο που με την εκπομπή της κρατάει ακόμα ψηλά τα νούμερα της τηλεθέασης. Αν χαθεί και το στοίχημα με τη Φαίη Σκορδά ο AΝΤ1 θα κάνει χρόνια για να ξανακερδίσει τη χαμένη τηλεθέαση».

Όπως καταλαβαίνετε, όλα στον AΝΤ1 «κρέμονται» και εξαρτώνται από τα νούμερα που κάνει καθημερινά η Φαίη στην εκπομπή της. Αυτό και μόνο προσθέτει στην παρουσιάστρια ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος, το οποίο καλείται να διαχειριστεί.