Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Σάσα Σταμάτη όταν μίλησε για Σκορδά-Λιάγκα αλλά και την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1!


Η ίδια έκανε μια εξομολόγηση από καρδιές και συγκινήθηκε μέχρι και η Καραβάτου!

Η Σάσα Σταμάτη είπε: «Στο Πρωινό ξεκίνησα. Τελείωσε η εκπομπή το καλοκαίρι και για πρώτη φορά στη ζωή μου, επειδή κανένας διευθυντής μέχρι τότε δεν με είχε καλέσει στο γραφείο του, μου έλεγαν ότι «μάλλον κι εσύ πρέπει να χτυπήσεις μια πόρτα».

Συνάντησα τον Γιάννη Λάτσιο στην τελευταία εκπομπή και του είπα ότι θέλω να σε δω την άλλη εβδομάδα. Πήγα στο γραφείο του και του είπα ότι μετά από 7 χρόνια θέλω πολύ να κάνω και κάτι άλλο όχι αποκλειστικά κάτι δικό μου παράλληλα με το Πρωινό.

Διαβάστε ακόμα:Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης υποκρίνεται ότι έχει αμνησία! Αχιλλέας - Ρενάτα δεν μιλιούνται! Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 09/03;

Του είπα ότι «καταλαβαίνω ότι τους έχεις μαζέψει όλους εδώ και ότι δεν υπάρχει κάτι για μένα, οπότε αν δεν υπάρχει κάτι θα φύγω γιατί θέλω να κυνηγήσω τα όνειρά μου». Μου είπε «Σάσα μου θα σε ενημερώσω». Ενημέρωσα τον διευθυντή μου, ο Λάτσιος θα αποφάσιζε αν υπάρχει κάτι ή όχι.

Είχα πει στη Φαίη ότι θέλω να κάνω και κάτι άλλο. Έκτοτε δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία, προφανώς ο άνθρωπος δεν είχε κάτι να μου δώσει. Δεν ξαναμίλησα, δεν μπορώ να παίρνω και να παρακαλάω με το ζόρι να μου δώσουν κάτι αν δεν έχουν….»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Πέρασα επτά χρόνια τέλεια! Ήταν για μένα σχολείο το Πρωινό! Έμαθα πάρα πολλά πράγματα στη Φαίη και τον Γιώργο, σε εκείνους οφείλω ότι ξεκίνησα στην τηλεόραση κι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ. Ήμασταν σαν οικογένεια, ζήσαμε γέννες, όλα… Ήμασταν φίλοι, εγώ δένομαι. Καμία κακία και κανένα κόμπλεξ, δεν έγινε κάτι» !

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Mαλλιοκούβαρα οι Διάσημοι στο συμβούλιο! Η κλίκα Ξένιας - Δαλάκα και το ξέσπασμα του Κρητικού!
Δείτε το σχετικό βίντεο: